fbpx

Vloerkleden professioneel laten reinigen

Vloerkleed reinigen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw vloerkleed reinigen.

Neem nu contact op!

Vloerkleed reinigen

Bij Bright & Clean kunt u uw vloerkleed professioneel laten reinigen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij zijn een erkend bedrijf, dat voldoet aan de eisen van de Stichting Waarborg Tapijt- & Meubelreiniging. Naast particulieren werken we ook voor vooraanstaande vloerkleed- en tapijtfabrikanten. Uw vloerkleed is immers gekocht om langdurig te gebruiken en uw wooncomfort te verhogen. Het kan echter na enkele jaren intensief gebruik een reiniging nodig hebben. Schakel daarom eenvoudig onze diensten in om uw tapijt of vloerkleed grondig te laten reinigen.

Vloerkleed reinigen

Wanneer wij uw vloerbedekking of vloerkleed reinigen, hanteren wij een duidelijke werkwijze. Een van de belangrijkste stappen hierbij is het vooraf kloppen van het kleed. Hiervoor maken wij gebruik van een mechanische klopmachine, die geschikt is voor kleden tot vier meter breed. Door het kloppen worden binnengelopen zand en ingelopen vuil op een efficiƫnte manier verwijderd. Vervolgens wordt het kleed grondig afgezogen met behulp van een krachtige stofzuiger om het vuil volledig te verwijderen. Het is van groot belang dat dit gebeurt om versnelde slijtage te voorkomen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Professionele reiniging van verschillende soorten vloerkleden

Bij Bright & Clean kunt u terecht voor de reiniging van bijna elk type karpet. Of het nu gaat om een handgeknoopt Oosters tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, Carpet Sign, Kinast, Van Besouw, Danskina of MID, wij zorgen voor een grondige reiniging. Zelfs voor hoogpolige vloerkleden, zoals die van Millenerpoort, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor de reiniging van zijden en wollen vloerkleden

Bij het reinigen van een wollen vloerkleed gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Ook kunt u door ons tapijt laten reinigen waarin zijde is verwerkt. Een volledig zijden vloerkleed reinigen wij het liefst bij zonnig weer. Dit om eventuele uitloop van kleuren te voorkomen. Een mogelijk noodzakelijke nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken en dergelijke zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Professioneel uw vloerkleed laten reinigen of herstellen

Wilt u een handgeknoopt kleed schoonmaken, zoals een Perzisch tapijt, welke door gebruik van middelen, zoals Vanish, is beschadigd? Dan kunnen wij dit voor u laten repareren of zelfs volledig herstellen. Dit doen we door middel van:

  • Rechtmaken middels opspannen
  • Opnieuw inknopen
  • Opnieuw randen omwollen
  • Kopse kanten festonneren
  • Hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken.

Ook herstel van doorgelopen kleuren is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in en laat ons uw wensen weten. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik helpen wij u graag verder.

Perzisch tapijt vloerkleed reinigen

Wat onze klanten over ons zeggen!

Carola - Papendrecht

Ik heb mijn bank laten reinigen door Bright & Clean en hij is weer zo goed als nieuw ben er super blij mee!! Heel klantvriendelijk en professioneel bedrijf ook een snelle service. Een echte aanrader voor iedereen!

Lonneke - Breda

Na 11 jaar mijn tapijt laten reinigen. Goed bereikbaar bedrijf, inplannen en het nastreven van de gemaakte afspraken doen ze goed.

Corine - Diemen

We waren zelf begonnen ons kleed te reinigen, we kregen het niet droog in de zon en het ging steeds erger stinken.