fbpx

Gymzaalvloer schoonmaken

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Een gymzaalvloer wordt vaak intensief gebruikt, waardoor regelmatig schoonmaken van groot belang is. Dit verlengt namelijk de levensduur van de vloer, voorkomt dat vlekken onverwijderbaar worden en zorgt bovendien voor een hygiënische omgeving om in te sporten. Natuurlijk kunt u zelf de gymzaalvloer met regelmaat schoonmaken, maar dat is niet altijd genoeg. Soms is een extra grondige reiniging nodig om de vloer in topconditie te houden. Daarvoor schakelt u het best Bright & Clean in.

Bezoek onze webshop!

Medewerkers Bright & Clean

Op zoek naar een schoonmaakservice voor uw gymzaalvloer ?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

 

Laat uw gymzaalvloer schoonmaken op een moment dat u het beste schikt

Wanneer u ons inschakelt voor het schoonmaken van uw gymzaalvloer, doen we dit wanneer dat u het beste uitkomt. Daarnaast gaan we zorgvuldig te werk. De vloer wordt grondig gereinigd met behulp van de nieuwste machines en reinigingsmiddelen. Hiermee kunnen we in relatief korte tijd grote vloeroppervlakken reinigen. Wanneer we hiervoor onze truckmounts inzetten, halen we een reiniging van 500 à 600 m2 per uur. Binnen de kortste keren heeft u dus weer een stralend schone vloer waar heerlijk op gesport kan worden.

Profiteer van onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van vloeronderhoud

Naast het schoonmaken van uw gymzaalvloer zijn er nog meer diensten waarmee we u kunnen helpen. U kunt onder andere ook op ons rekenen voor:

Waar u ons ook voor inschakelt, u bent altijd verzekerd van een grondige reiniging zonder schade aan uw vloer of vloerbedekking. Wij worden niet voor niets erkend door de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging.

Neem contact op voor stralend schone vloeren

Wilt u uw gymzaalvloer professioneel laten schoonmaken door Bright & Clean? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6440990. Wij zijn onder kantoortijden, in de avonduren én op zaterdag bereikbaar. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen en op die manier uw wensen kenbaar te maken. Wij staan graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw vloerkleed, tapijt of gymzaalvloer er weer stralend uitziet. Lees hier wat klanten over ons vertellen.

Stuur ons een bericht

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.