fbpx

Bank laten reinigen

Bank schoonmaken moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw bank reinigen.

Neem nu contact op!

bankstel reinigen

Wanneer u wilt dat uw bank er weer als nieuw uitziet, kunt u deze het best professioneel laten reinigen. Door meubels als een stoffen bankstel intensief te laten reinigen, verhoogt u de hygiëne in huis of binnen uw bedrijf en zien uw meubels er weer prachtig uit. Bright & Clean kan stoffen bankstellen, fauteuils en bureaustoelen voor u schoonmaken. Bijkomend voordeel hierbij is dat eventuele huismijt meteen wordt bestreden.

Uw bank professioneel laten reinigen en versnelde vervuiling voorkomen

Een stoffen bankstel en andere meubels reinigen wij veelal ter plaatse. Dit doen wij bij zowel particulieren als bedrijven. Hierbij gebruiken wij de sproei-extractiemethode. Bij deze reiniging wordt een speciaal meubel mondstuk gebruikt waar warm water doorheen stroomt. Hierbij injecteren wij het water in de stof en wordt het tegelijkertijd afgezogen. Deze uiterst effectieve manier van reinigen, voor een stoffen bankstel of ander meubel, zorgt dat er geen grote hoeveelheden chemicaliën toegepast hoeven te worden. Het voordeel ervan is dat u niet te maken krijgt met versnelde aanvuiling.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Vanzelfsprekende nabehandeling van vlekken

Eventuele nabehandeling van vlekken vinden wij vanzelfsprekend. Een voorbeeld is de blauwe waas die veroorzaakt wordt door spijkerbroeken. Vlekbehandeling, ook voor koffievlekken, theevlekken, rode wijn, na de meubelreiniging zien wij als service, behorend bij het laten reinigen van uw bank. Indien het schoonmaken van de bank in de ochtend wordt uitgevoerd, is deze vaak weer ’s avonds te gebruiken. Toch is de droogtijd afhankelijk van de ventilatie en weersomstandigheden.

Laat periodiek uw stoffen bankstel reinigen

Het periodiek laten reinigen van uw bank draagt bij aan een betere woon- of werkomgeving. Schoon meubilair oogt immers veel mooier. Sommige stoffen zijn echter niet geschikt voor reinigen middels deze methode. Vaak zijn deze stoffen door middel van een rits en klittenband afneembaar. In veel gevallen is dan aan de binnenzijde een label bevestigd met het onderhoudsvoorschrift. Voor een grondige meubelreiniging staat Bright & Clean voor u klaar. Daarnaast kunt u onder andere ook op ons rekenen voor de volgende diensten:

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 078 6440990 en bespreek uw wensen.

Perzisch tapijt