fbpx

Perzisch tapijt reinigen

Perzisch tapijt professioneel reinigen? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in. Wij zullen enthousiast ook uw perzisch tapijt reinigen.

Neem nu contact op!

perzisch tapijt reinigen

Wilt u uw Perzisch tapijt professioneel laten reinigen? Dan bent u bij Bright & Clean aan het juiste adres! Wij reinigen dagelijks Oosterse tapijten in onze eigen werkplaats. Daarnaast zijn wij erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubel reiniging. Wij kunnen elk Perzisch tapijt bij u thuis of in uw bedrijfspand voor u  reinigen. Maar er zijn ook soorten als Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, Kinast, van Besouw, Danskina, MID en de Millenerpoort die wij reinigen.

Laat uw Perzisch of Oosters tapijt op professionele wijze reinigen

Voordat wij uw Perzisch tapijt reinigen, wordt deze eerst mechanisch geklopt ter verwijdering van ingelopen zand en stof. Vervolgens gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Dit doen we bij voorkeur in de zomer met veel warm zonlicht. Eventuele nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken en dergelijke zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Perzisch tapijt reinigen

Bij Bright & Clean kunnen wij uw perzisch tapijt reinigen en repareren. Onze uitgebreide expertise en ervaring in het vakgebied staan garant voor een grondige reiniging en restauratie van uw waardevolle tapijt. Na verloop van tijd kan een Perzisch tapijt te maken krijgen met slijtage en kleine beschadigingen door intensief gebruik. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en reinigen van deze prachtige tapijten, zodat ze weer in hun oorspronkelijke staat worden hersteld.

Onze reinigingsmethoden zijn specifiek ontworpen om uw Perzisch tapijt te verzorgen en te revitaliseren. Wij kunnen niet alleen reinigen, maar ook reparaties uitvoeren en zelfs volledige restauraties realiseren. Onze vakkundige professionals maken gebruik van verschillende technieken, zoals opspannen, opnieuw inknopen, omwollen van randen, festonneren van kopse kanten en het verwijderen van hardnekkige vlekken. Op die manier kunnen we uw tapijt weer in vorm brengen en de oorspronkelijke schoonheid herstellen. Bij Bright & Clean staat het reinigen van Perzische tapijten centraal.

Kleurherstel

Daarnaast bieden wij gespecialiseerde kleurherstelservices voor Perzische tapijten. Met behulp van onze methoden en materialen kunnen we vaak doorgelopen kleuren herstellen, waardoor het tapijt weer levendig en kleurrijk wordt. Het is belangrijk op te merken dat voldoende en langdurig zonlicht essentieel is voor een succesvol kleurherstelproces. Wij zijn afhankelijk van deze natuurlijke bron om de juiste werking van onze methoden en materialen te waarborgen.

 

Verzekerd

Bij Bright & Clean staat uw gemoedsrust voorop. Daarom verzekeren wij uw tapijt gedurende het hele reinigingsproces, vanaf het moment dat we het tapijt ophalen tot aan de bezorging. Uw Perzisch tapijt is volledig gedekt door onze verzekering, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade tijdens het reinigingsproces. In tegenstelling tot aansprakelijkheidsverzekeringen is er bij onze werkzaamheden geen opzichtclausule van toepassing. U kunt dus met een gerust hart uw Perzisch tapijt aan ons toevertrouwen.

Bij Bright & Clean begrijpen we het belang van efficiënte logistiek bij het ophalen en retourneren van uw tapijt. We vragen u daarom om telefonisch bereikbaar te zijn, zodat we de meest optimale routes kunnen plannen. Ons doel is om uw Perzisch tapijt binnen ongeveer een week na het ophalen weer bij u thuis of op kantoor af te leveren. In het geval van specifieke vlekbehandelingen kan het iets langer duren, omdat we nauwkeurig te werk gaan om de beste resultaten te behalen.

Wat kost het reinigen van een Perzisch tapijt?

Het bepalen van de kosten voor de reiniging van een Perzisch tapijt is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oppervlakte, maar ook de mate van vervuiling en herstelservices.

Aangezien de kosten kunnen variëren, is het het beste om contact op te nemen met verschillende professionele tapijtreinigingsbedrijven om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen. Wij, maar ook andere bedrijven kunnen uw tapijt inspecteren, de benodigde reinigingsmethode bepalen en u voorzien van een gedetailleerde kostenraming op basis van uw specifieke situatie.

Het is altijd verstandig om meerdere offertes op te vragen bij verschillende aanbieders, zodat u een goed beeld krijgt van de prijsvariaties en de aangeboden services. Op die manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen op basis van uw budget en de vereisten van uw tapijt.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie met betrekking tot het reinigen van vloerbedekking? Aarzel dan niet om een gratis onderhoudsadvies aan te vragen. Ons team staat altijd klaar om uw tapijt te reinigen, de vloer weer in optimale conditie te brengen en u te voorzien van waardevolle tips en adviezen. Vertrouw op onze expertise en laat uw tapijt stralen als nooit tevoren.

Perzisch tapijt reinigen kosten

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze prijzen? Of wilt u ons inschakelen voor het reinigen van uw Perzisch tapijt in uw bedrijfspand of woning? Neem dan contact met ons op via ons handige contactformulier of bel naar 078 6440990. Ons toegewijde team van professionals staat voor u klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Vertrouw op de expertise van Bright & Clean voor een grondige reiniging en restauratie van uw Perzische tapijt, zodat het weer zijn oorspronkelijke schoonheid en prachtige uitstraling terugkrijgt. Perzisch tapijt reinigen is ons specialisme.

Perzisch tapijt
perzisch tapijt reinigen
Maarten Kooijman