fbpx

Perzisch tapijt reinigen

Perzisch tapijt reinigen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw perzisch tapijt reinigen.

Neem nu contact op!

perzisch-tapijt

Wilt u uw Perzisch tapijt professioneel laten reinigen? Dan bent u bij Bright & Clean aan het juiste adres! Wij reinigen dagelijks Oosterse tapijten in onze eigen werkplaats. Daarnaast zijn wij erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubel reiniging. Wij kunnen elk Perzisch tapijt bij u thuis of in uw bedrijfspand voor u stomen of op andere manieren reinigen. Maar er zijn ook soorten als Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, Kinast, van Besouw, Danskina, MID en de Millenerpoort die wij reinigen.

Laat uw Perzisch of Oosters tapijt op professionele wijze reinigen en stomen

Voordat wij uw Perzisch tapijt stomen, wordt deze eerst mechanisch geklopt ter verwijdering van ingelopen zand en stof. Vervolgens gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Dit doen we bij voorkeur in de zomer met veel warm zonlicht. Eventuele nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken en dergelijke zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Wij reinigen uw Oosters tapijt en herstellen het kleed in zijn oude staat

Het kan zijn dat uw Perzisch tapijt door de jaren heen slijtage of kleine beschadigingen heeft opgelopen door het intensieve gebruik. Wij kunnen dit Oosters tapijt naast reinigen ook voor u repareren of zelfs volledig herstellen. Wij maken het vloerkleed weer recht door middel van opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren in een Perzisch tapijt is vaak mogelijk. Voor de uitvoering hiervan zijn wij echter wel afhankelijk van voldoende en langdurig zonlicht voor de juiste werking van de in te zetten middelen. Daarnaast behoort ook vlekverwijdering tot de service die u van ons mag verwachten.

Uw kleed is gedurende het gehele proces verzekerd

Wanneer wij uw Perzisch tapijt stomen, is deze, vanaf het moment van ophalen tot het bezorgen volledig verzekerd. Dit geldt dus ook voor de behandeling. De opzichtclausule, gebruikelijk bij aansprakelijkheidsverzekeringen, is derhalve bij onze werkzaamheden niet van toepassing. Voor efficiënte routes in het ophalen en retour bezorgen van Oosterse tapijten is telefonische bereikbaarheid een must. Een Perzisch tapijt stomen of reinigen duurt bij ons ongeveer een week. Bij specifieke vlekbehandeling is doorgaans wat meer tijd nodig. Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen voor het reinigen van een Oosters tapijt in uw bedrijfspand of woning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 078 6440990.

perzisch