fbpx

Vloerkleed reparatie

Vloerkleed repareren? Wij zullen enthousiast ook uw vloerkleed repareren.

Neem nu contact op!

reparatie-184×225

Heeft u thuis of op kantoor een vloerkleed of tapijt dat een reparatie nodig heeft? Dat kan Bright & Clean zorgvuldig en probleemloos voor u uitvoeren! Wanneer bijvoorbeeld uw Perzisch tapijt door gebruik is beschadigd, repareren wij dit graag voor u. Dit is tijdrovend werk, dus u kunt de reparatie van dit vloerkleed beter aan ons overlaten. Nagenoeg alles is mogelijk om ervoor te zorgen dat uw tapijt er na de reparatie weer als nieuw uitziet. Zo kunnen we het kleed recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren en hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken.

Een vloerkleed reparatie waarbij de kleuren in volle glorie worden hersteld

Bij versleten Perzische tapijten is het ook mogelijk om het motief weer in te kleuren! Wij zullen dan eerst een proefstukje doen. Dit behandelde deel is weer verwijderbaar. Na uw akkoord zullen wij uw versleten karpet inkleuren met watervaste verf. U zult verbaasd zijn over dit resultaat! Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak uit te voeren. Hierbij is het echter wel noodzakelijk dat er gebruik gemaakt kan worden van intens en warm zonlicht. De uitvoering van deze vloerkleed reparatie kan daarom het beste tijdens de zomermaanden plaatsvinden.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Deskundig advies en een eerlijke prijs voor het herstellen van uw kleed

De reparatie van uw Perzisch tapijt of ander laag- of hoogpolig vloerkleed vindt pas plaats nadat wij u de mogelijkheden voor uw karpet hebben uitgelegd met prijsopgave. Uiteraard willen wij u hierbij eerlijk adviseren of een vloerkleed reparatie in de juiste verhouding staat tot de huidige waarde van uw tapijt. Voor Perzische tapijten ouder dan 100 jaar kunnen wij ook expertise inroepen uit het land van herkomst, mits u ons toestaat het een en ander op foto vast te leggen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u straks weer van een prachtig tapijt geniet. Wij werken ook samen met tapijtreparaties.com

Laat uw kleed ophalen en weer thuisbezorgen

Wij komen het tapijt of vloerkleed voor de reparatie bij u thuis of bij uw bedrijf ophalen, en brengen het na het uitvoeren van onze werkzaamheden ook weer bij u terug. U wordt hierbij telefonisch benaderd wanneer wij de verwachte aankomsttijd weten. Als u niet te bereiken bent, wordt het retour bezorgen doorgeschoven. Voor de grondige reiniging van uw vloerkleed hebben wij momenteel ongeveer vijf werkdagen nodig. Natuurlijk zijn wij graag behulpzaam bij verplaatsing van uw meubilair. De benodigde tijd voor het vakkundig uitvoeren van een tapijt reparatie bedraagt al gauw enkele weken tot maanden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of laat ons uw wensen weten door het contactformulier in te vullen.

doorgelopen-kleuren-herstellen vloerkleed reparatie