fbpx

Geur verwijderen

Tapijt geur verwijderen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast slechte geuren verwijderen.

Neem nu contact op!

Geur verwijderen

Hoe kom je van nare geur af?

Wanneer uw meubelen onfris zijn gaan ruiken, wilt u deze nare geur neutraliseren in huis. Het lijkt in zo’n geval vaak alsof de geuren door de stof zijn opgenomen, want zelfs na reiniging blijft deze lucht hangen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van nare luchtjes uit bijvoorbeeld uw huis, auto of kantoor. Ook bestrijden wij stankoverlast uit bijvoorbeeld tapijt, meubels en kleden. Deze materialen worden op vakkundige manier gereinigd en daarna, middels vloeistoffen of speciale apparatuur voor stankverwijdering, ontdaan van nare geuren.

Er zijn goede resultaten behaald met het ontgeuren van kleden. Vaak waren deze aangetast door urine van huisdieren of hadden lichte vochtschade opgelopen. Poepgeur verwijderen is voor ons ook geen probleem. In al deze gevallen konden we de nare geur voor onze klanten verwijderen. Lees hier wat klanten over ons vertellen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Laat ons de nare geur verwijderen in uw tapijt of meubels

Als er sprake is geweest van waterschade, waarbij uw vaste vloerbedekking of kleed vochtig is geworden, dan zal deze binnen een dag sterk gaan ruiken. U kunt een luchtontvochtiger gebruiken om de ruimte te ontvochtigen, maar wanneer er een nare geur is ontstaan, bent u vaak al te laat. Dan is het zaak om snel te handelen zodat het in gang gezette rottingsproces stop gezet wordt. Dit doet Bright & Clean door middel van ozon. Wanneer u ons inschakelt, komen we snel in actie om de nare geur te verwijderen en het tapijt te reinigen en desinfecteren. Wij zullen uw kleed dan in onze werkplaats behandelen. Hierbij zetten we alles op alles om de waarde van uw kleed te behouden.

Ook uit uw woning, boot of auto kunnen wij stank bestrijden met zeer flexibele, handelbare reinigingsapparaten en machines. Daarnaast kunnen we ook nicotine en andere nare geuren uit uw auto verwijderen.

Informeer naar de mogelijkheden voor geurverwijdering

Voor het verwijderen van een nare geur zijn meerdere technieken toe te passen. Soms is een combinatie nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Bedenk echter ook dat het volledig verwijderen van een geur niet altijd mogelijk is. We doen echter ons uiterste best om de stankoverlast bij u thuis of binnen uw bedrijf tot een minimum te beperken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of laat ons uw wensen weten door het contactformulier in te vullen.

Trotec stank neutralisator , geur verwijderen