fbpx

Uw grindvloer professioneel laten reinigen

Grindvloer reinigen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw grindvloer reinigen.

Neem nu contact op!

siergrindvloer reinigen grindvloer reinigen

Grindvloer reinigen

Heeft u weleens overwogen om de grindvloer in uw woning of bedrijf professioneel te laten reinigen? Een schone grindvloer heeft immers een schitterende uitstraling! Lange tijd kunt u uw siergrindvloer reinigen met een waterzuiger om kleine ongelukjes te verhelpen. Op den duur is dit echter niet meer genoeg. Dan is het beter om de siergrindvloer eens volledig te laten reinigen. Een investering in uw bestaande vloer die bijdraagt aan meer woongenot.

Laat uw grindvloer professioneel reinigen met een specialistische machine

Uw vuile grindvloer, ook wel korreltapijt of strizo genoemd, is met de truckmount machine het meest intensief te reinigen. De krachtige werking van het onder hoge druk geïnjecteerde warme water vindt plaats binnen een volledig afgesloten kap. Bezorgdheid over opspattend water is daardoor niet nodig. Toepassing van reinigingsvloeistoffen is vaak overbodig en er blijven geen zeepresten achter in de grindvloer. De siergrindvloer wordt na het reinigen nagenoeg volledig droog opgeleverd. Uw vieze grindvloer verkrijgt weer haar oorspronkelijke kleur, mits de vloer niet verkleurd is door zonlicht. Een resultaat dat niet haalbaar is wanneer u de vloer met chemicaliën of stoom laat reinigen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Kies voor een intensieve reiniging die de vloer niet beschadigt

Er zijn meerdere reden waarom u uw grindvloer het best door Bright & Clean kunt laten reinigen. Zo maken wij als een van de weinigen gebruik van de truckmount machine. Deze machine reinigt intensief zonder de vloer te beschadigen. Reinigen met stoom kan dit niet evenaren, want stoom kan een grindvloer onherstelbaar verkleuren. Hetzelfde geldt voor chemicaliën. Uit oogpunt van hygiëne adviseren wij uw grindvloer ongeveer elke drie jaar intensief door ons te laten reinigen. Bij het reinigen van een siergrindvloer dient de eventuele vloerverwarming reeds enkele dagen van te voren uitgeschakeld te zijn.

Droogtijd bij reiniging bedraagt ongeveer een dag. De vloer kan echter na reiniging direct weer in gebruik worden genomen. Het resterende vocht onderin de grindvloer zal binnen enkele dagen volledig zijn verdwenen.

Informeer naar de mogelijkheden voor het reinigen van uw siergrindvloer

Wilt u zelf uw grindvloer reinigen met een stoomreiniger? Wees erop bedacht dat de hoge temperatuur de kleur van uw grindvloer definitief en onherstelbaar zal aantasten! Laat uw siergrindvloer daarom professioneel reinigen. Veel opdrachten tot het reinigen van grindvloeren bereiken ons via de bedrijven die voor plaatsing ervan hebben gezorgd, zoals bijvoorbeeld de firma’s Decopox uit Dordrecht en Nicolai uit Terheijden, vlakbij Breda. Gesealde grindvloeren zijn vaak te reinigen met een schrobmachine, in combinatie met het juiste product.

Informeer naar de mogelijkheden en bel naar 078 6440990. Of vul het contactformulier in en laat ons weten welke vloeroppervlakken u wilt laten reinigen. Naast grindvloeren kunnen we onder andere ook linoleum vloeren en projecttapijt voor u schoonmaken.

Siergrind reinigen grindvloer reinigen