fbpx

Kelder leegpompen

Last van wateroverlast in uw kelder? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast uw kelder leegpompen.

Neem nu contact op!

kelder-leegpompen

Kelder leegpompen met dompelpomp, een kruipruimte leegpompen bijvoorbeeld als gevolg van een gesprongen leiding, hoge waterstanden of overvloedige regenval vereist snelle actie. Voor een kelder leegpompen of nat tapijt droogzuigen hebben wij alle apparatuur beschikbaar om de veroorzaakte overlast snel en doeltreffend te verhelpen.

Als waterschadespecialist wordt deze apparatuur direct naar u getransporteerd. Waterpompen (elektrisch of benzine), waterzuigers, vlakzuigpompen, compacte, zeer geluidsarme aggregaten voor lokale stroomvoorziening, ontvochtigers, windmachines staan paraat. Uw kelder leegpompen is met inzet van Truckmount machines snel uitgevoerd. Ook het droogzuigen van uw nat tapijt wordt door de enorme afzuigcapaciteit vakkundig gedaan. Zelfs over een afstand van 150 meter kan er water worden weggezogen. De wateroverlast wordt hiermee al snel beperkt. In onze dagelijkse planning houden wij reeds rekening met wateroverlast calamiteiten. Wij kunnen daarom snel handelen om u uit de misere te helpen. Graag vernemen wij telefonisch de omstandigheden zodat wij reeds een inschatting kunnen maken welke middelen moet worden ingezet. Voor bijvoorbeeld plaatsing van een bouwdroger moet wellicht even een andere auto worden ingezet.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Een waardevolle tip bij wateroverlast of waterlekkage: scherm houten poten van stoelen, tafels, kasten etc. af met plastic ter voorkoming van afdrukken op ondergrond als vloerbedekking en marmer. Dergelijke afdrukken zijn vaak definitief. Bel voor uw kelder leegpompen direct ons mobiele nummer 0654256820. Wij komen ook in actie ter bestrijding van vochtschade.

Naast beperking wateroverlast is het uiteraard ook mogelijk om de betreffende ruimte volledig droog te krijgen. Dankzij vele ontvochtigingsapparatuur kan zelfs het laatste restant vocht geheel worden opgenomen. Ernstige gevolgen van waterschade, zoals bijvoorbeeld schimmelvorming, wordt hiermee voorkomen.

Is rioolwater de oorzaak van wateroverlast, dan is desinfectie van de vloerbedekking gewenst. Wij hebben niet alleen middelen voor desinfectie maar ook alle technieken om de ruimte professioneel te ontvochtigen en te ontgeuren. Wij zijn zelfs in staat om ruimten met enorme volumes snel van stank of nare geuren af te helpen.

kelderleegpompen