fbpx

Wollen kleed reinigen

Wollen kleed schoonmaken moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw wollen kleed reinigen.

Neem nu contact op!

hoogpolig wollen kleed reinigen

Wollen kleed reinigen

Nagenoeg elk wollen kleed of tapijt kunnen wij reinigen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een handgeknoopt Perzisch tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain en Kinast. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan het reinigen wordt zo’n wollen vloerkleed eerst mechanisch geklopt is onze klopmachine.

Een wollen kleed of tapijt professioneel laten reinigen

Als wij uw wollen kleed reinigen bij u thuis of binnen uw bedrijf, gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Bijkomend voordeel hiervan is dat het doorlopen van kleuren wordt bestreden. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Een nabehandeling van koffie-, wijn- of theevlekken voeren wij na volledige droging van uw kleed of karpet uit. De te gebruiken vloeistoffen voor deze vlekbehandeling zullen dan minder uitlopen naar het gebied buiten de te behandelen vlek.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Na het reinigen kunnen we het wollen vloerkleed indien nodig ook repareren

Wilt u een handgeknoopt wollen vloerkleed laten reinigen, zoals een Berber tapijt, welke door gebruik is beschadigd? Dan kunnen wij dit voor u herstellen. Dit doen we door het recht te maken middels opspanning. Daarnaast wordt het kleed opnieuw ingeknoopt, worden de randen opnieuw omwolt en festonneren we de kopse kanten. Ook worden hardnekkige vlekken verwijderd of minder storend gemaakt.

Daarnaast kunnen we doorgelopen kleuren herstellen. Dit tijdrovende karwei passen wij toe bij waardevolle kleden welke schade hebben opgelopen door toepassing van verkeerde middelen of doordat ze langdurig nat zijn geweest.

Een schoon tapijt of kleed in een week

Efficiënte routes en het vermijden van files is belangrijk bij het ophalen en retour bezorgen van de vloerkleden. Het is belangrijk dat u telefonisch bereikbaar bent, zodat wij u de verwachte aankomsttijd kunnen doorgeven. Bij geen gehoor schuiven wij uw adres door totdat wij met u kunnen afspreken. Inclusief eventuele nabehandeling hebben we ongeveer een week nodig als wij uw wollen vloerkleed of tapijt reinigen.

Natuurlijk zijn wij behulpzaam bij de eventuele verplaatsing van uw meubilair. Deze meubels kunnen we indien gewenst ook voor u reinigen, want we verzorgen onder andere ook de schoonmaak van banken. Informeer als particulier of bedrijf naar de uitgebreide mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 078 6440990.

Perzisch tapijt reinigen