fbpx

Hoogpolig vloerkleed reinigen

Hoogpolig vloerkleed reinigen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw hoogpolig vloerkleed reinigen.

Neem nu contact op!

hoogpolig

Een hoogpolig vloerkleed of tapijt bij u thuis of in uw bedrijfspand laat u het best reinigen door de specialisten van Bright & Clean B.V. Wij worden erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubel reiniging en staan bekend als de professional die het hoogpolig vloerkleed schoonmaken tot kunst verheft. Nagenoeg elk hoogpolig vloerkleed of tapijt kunnen wij reinigen. Voordat wij uw hoogpolig vloerkleed schoonmaken, wordt deze eerst mechanisch geklopt in onze klopmachine. Veel binnengelopen zand en los vuil wordt hiermee al verwijderd.

Ontvang uw hoogpolig vloerkleed of tapijt weer als nieuw na grondig reinigen

Bij het reiniging van kleden van wollen kwaliteit gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Het natuurlijke vetgehalte van de wol wordt hierdoor niet aangetast. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of kleden waarin zijde is verwerkt. Eventuele nabehandeling van koffie-, wijn- en theevlekken behoort ook tot onze service voor het reinigen van uw hoogpolig vloerkleed of tapijt. Dit verzorgen we na de droging van uw tapijt. De te gebruiken vloeistoffen voor deze vlekbehandeling zullen dan minder uitlopen naar het gebied buiten de te behandelen vlek.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Een hygiënische reiniging van uw vloerbedekking in een week

Inclusief nabehandeling hebben we een week nodig voor het reinigen van een hoogpolig vloerkleed of tapijt. Dat betekent dat u snel weer van een schoon vloerkleed geniet. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van andere soorten vloerbedekking, zoals systeemtapijt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons rekenen voor een hygiënische reiniging van vloerbedekking. Dus heeft u een hoogpolig vloerkleed of tapijt dat u wilt laten reinigen, dan staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in en laat ons uw wensen weten.

Perzisch tapijt