fbpx

Vloerkleden professioneel laten reinigen

Vloerkleed schoonmaken moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw vloerkleed reinigen.

Neem nu contact op!

Vloerkleed reinigen

Bright & Clean is het adres om professioneel uw vloerkleed te laten reinigen zonder zorgen. We zijn erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubelreinging en werken onder andere voor vooraanstaande vloerkleed- en tapijtfabrikanten. Uw vloerkleed heeft u destijds gekocht om een lange periode te gebruiken en verhoogt uw wooncomfort. Echter, na enkele jaren intensief gebruik kan een reiniging nodig zijn. Schakel ons dan eenvoudig in om uw tapijt of vloerbedekking te laten reinigen.

Hoe wij te werk gaan wanneer we uw vloerkleed of vloerbedekking reinigen

Eén van de belangrijkste onderdelen wanneer wij uw vloerbedekking reinigen, is het vooraf kloppen. Wij beschikken hiervoor over een mechanische klopmachine om vloerkleden tot een breedte van vier meter te kloppen. Binnengelopen zand en ingelopen vuil worden radicaal verwijderd en afgezogen door een krachtige stofzuiginstallatie. Het is belangrijk dat vuil wordt verwijderd om versnelde slijtage te voorkomen.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

 Verschillende soorten vloerkleden laten reinigen

Nagenoeg elk karpet kunnen wij behandelen. Denk hierbij aan een handgeknoopt Oosters tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Carpet Sign, Kinast, Van Besouw, Danskina en MID. Ook een hoogpolig vloerkleed kunnen wij reinigen, zoals van Millenerpoort. Wat voor vloerkleed of tapijt u dus ook wilt laten reinigen, wij zorgen ervoor dat u binnenkort weer van een schone vloerbedekking bent voorzien.

Ook voor de reiniging van zijden en wollen vloerkleden

Bij het reinigen van een wollen vloerkleed gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Ook kunt u door ons tapijt laten reinigen waarin zijde is verwerkt. Een volledig zijden vloerkleed reinigen wij het liefst bij zonnig weer. Dit om eventuele uitloop van kleuren te voorkomen. Een mogelijk noodzakelijke nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken en dergelijke zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Professioneel uw vloerkleed laten reinigen of herstellen

Wilt u een handgeknoopt kleed schoonmaken, zoals een Perzisch tapijt, welke door gebruik van middelen, zoals Vanish, is beschadigd? Dan kunnen wij dit voor u laten repareren of zelfs volledig herstellen. Dit doen we door middel van:

  • Rechtmaken middels opspannen
  • Opnieuw inknopen
  • Opnieuw randen omwollen
  • Kopse kanten festonneren
  • Hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken.

Ook herstel van doorgelopen kleuren is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in en laat ons uw wensen weten. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik helpen wij u graag verder.

Perzisch tapijt

Wat onze klanten over ons zeggen!

Carola - Papendrecht

Ik heb mijn bank laten reinigen door Bright & Clean en hij is weer zo goed als nieuw ben er super blij mee!! Heel klantvriendelijk en professioneel bedrijf ook een snelle service. Een echte aanrader voor iedereen!

Lonneke - Breda

Na 11 jaar mijn tapijt laten reinigen. Goed bereikbaar bedrijf, inplannen en het nastreven van de gemaakte afspraken doen ze goed.

Corine - Diemen

We waren zelf begonnen ons kleed te reinigen, we kregen het niet droog in de zon en het ging steeds erger stinken.