KlopmachineAanbevolen door MARCJANSSEN en erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubelreiniging (SWTM), gespecialiseerd in het professioneel vloerkleed reinigen. Uw vloerkleed heeft u destijds gekocht voor gebruik op langere termijn en verhoogt uw wooncomfort. Echter, alles heeft zijn onderhoud nodig en wij kunnen dit onderhoud voor u uiterst vakkundig uitvoeren.

Eén Klopmachinevan de belangrijkste onderdelen bij het reinigen van een vloerkleed is het vooraf kloppen. Wij beschikken hiervoor over een mechanische klopmachine om vloerkleden tot een breedte van 4 meter te kloppen. Binnengelopen zand, ingelopen vuil wordt radicaal verwijderd en afgezogen door een krachtige stofzuig installatie. Het is belangrijk dat het binnengelopen zand wordt verwijderd omdat dit zorgt voor versnelde slijtage.

Nagenoeg elk vloerkleed of karpet kunnen wij reinigen, zoals handgeknoopt Oosters tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Carpet Sign, Kinast, Van Besouw, Danskina,  MID. Ook een hoogpolig vloerkleed kunnen wij reinigen, zoals bijv. van de Millenerpoort.Wanneer u vlekken in een vloerkleed heeft, kunt u deze door Bright and Clean laten reinigen

Bij het vloerkleed reinigen van wollen kwaliteiten gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Dit doen wij het liefst bij zonnig weer. Eventuele nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken etc. zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Wilt u een handgeknoopt vloerkleed reinigen, zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik of middelen, zoals Vanish, is beschadigd, dan kunnen wij dit voor u laten repareren of zelfs volledig herstellen: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Lees verder…

Voor efficiënte routes in het ophalen en retourbezorgen van elk te reinigen vloerkleed is telefonische bereikbaarheid een must. Voor vloerkleed reinigen hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn graag behulpzaam bij verplaatsing van meubilair.