Vloerkleed reinigen

Kleed schoonmaken moeilijk? Niet als U het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook Uw kleed reinigen. Aanbevolen door o.a. MARCJANSSEN en gespecialiseerd in het professioneel vloerkleed reinigen. Uw vloerkleed heeft u destijds gekocht voor gebruik op langere termijn en verhoogt uw wooncomfort. Echter, na enkele jaren intensief gebruik kan het raadzaam zijn dat wij uw vloerkleed schoonmaken.

Vloerkleed reinigen, vloerkleed schoonmaken; kleed schoonmaken; kleed reinigen; karpet reinigenEén van de belangrijkste onderdelen wanneer wij Uw vloerkleed schoonmaken, is het vooraf kloppen. Wij beschikken hiervoor over een mechanische klopmachine om vloerkleden tot een breedte van 4 meter te kloppen. Binnengelopen zand, ingelopen vuil wordt radicaal verwijderd en afgezogen door een krachtige stofzuig installatie. Het is belangrijk dat dit wordt verwijderd omdat het zorgt voor versnelde slijtage.

Nagenoeg elk karpet kunnen wij behandelen, zoals handgeknoopt Oosters tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Carpet Sign, Kinast, Van Besouw, Danskina en MID. Ook een hoogpolig vloerkleed kunnen wij reinigen, zoals bijv. Millenerpoort.vloerkleed reinigen; vloerkleed schoonmaken; kleed schoonmaken; kleed reinigen; karpet reinigen

Bij het vloerkleed reinigen van wollen kwaliteiten gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Ook kunnen wij een kleed reinigen waarin zijde is verwerkt. Een volledig zijden vloerkleed reinigen wij het liefst bij zonnig weer. Dit om eventuele uitloop van kleuren te voorkomen. Een mogelijk noodzakelijke nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken etc. zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Wilt u een handgeknoopt kleed schoonmaken, zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik of middelen, zoals Vanish, is beschadigd, dan kunnen wij dit voor u laten repareren of zelfs volledig herstellen: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Lees verder…

Voor efficiënte routes in het ophalen en retour bezorgen van elk te reinigen vloerkleed is telefonische bereikbaarheid een must. Voor vloerkleed reinigen hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn graag behulpzaam bij verplaatsing van meubilair.