fbpx

Waterschade bedrijf

Last van waterschade? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast uw huis of uw bedrijf leegpompen.

Neem nu contact op!

Trotec windblower wateroverlast

Wateroverlast in huis of in uw bedrijf, bijvoorbeeld na het intreden van dooi, hoge waterstanden, een gesprongen leiding of overvloedige regenval, vereist snelle actie. Voor het leegpompen van een kelder of het drogen van vloerbedekking hebben wij alle bouwdrogers in ruime mate beschikbaar om de veroorzaakte schade snel en doeltreffend te verhelpen.

Voor hulp bij waterschade in huis, is ons bedrijf ook in de nacht bereikbaar

Wanneer u waterschade heeft en contact opneemt met Bright & Clean, zal ons bedrijf zo snel mogelijk bouwdrogers naar u toebrengen. Daarnaast staan ook de volgende machines paraat om de overlast te verhelpen:

  • Waterzuigers
  • Ontvochtigers
  • Windmachines
  • Vlakzuigpompen
  • Elektrische of benzine waterpompen

Ook compacte, zeer geluidsarme aggregaten voor lokale stroomvoorziening behoren tot de inzetbare machines. Inzet van truckmount units voor het leegpompen van een kelder of het drogen van vloerbedekking is zeer efficient door hun enorme transportvolume. De overlast wordt hiermee al snel beperkt. In onze dagelijkse planning houden wij reeds rekening met zulke calamiteiten. Wij kunnen daarom snel handelen om u uit de brand te helpen. Graag vernemen wij telefonisch de omstandigheden, zodat wij snel een inschatting kunnen maken van de machines die we moeten inzetten. Voor bijvoorbeeld het plaatsen van een bouwdroger moet wellicht even een andere auto worden opgeroepen.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Snel handelen is van groot belang om ergere waterschade te voorkomen

Een waardevolle tip bij wateroverlast of waterlekkage is om houten poten van stoelen, tafels, kasten en dergelijke zo spoedig mogelijk af te schermen met plastic. Zo voorkomt u afdrukken op de ondergrond als tapijt en marmer. Dergelijke afdrukken zijn vaak blijvend en onherstelbaar. Bij waterschade is het dan ook belangrijk om snel te handelen en spoedig contact op te nemen met ons bedrijf. Bel bij wateroverlast direct ons mobiele nummer 0654256820. Naast de beperking van wateroverlast is het uiteraard ook mogelijk om de betreffende ruimte volledig droog te krijgen. Door middel van een krachtige bouwdroger kan zelfs het laatste restant vocht geheel worden opgenomen. Ernstige gevolgen van wateroverlast, zoals bijvoorbeeld schimmelvorming, worden hiermee voorkomen. Ons bedrijf doet er alles aan om de overlast van de waterschade zo veel mogelijk te beperken

Neem bij waterschade contact op met ons bedrijf

Is rioolwater de oorzaak van wateroverlast? Dan is desinfectie van het tapijt gewenst. Wij hebben niet alleen middelen voor desinfectie, maar ook alle apparatuur om de ruimte professioneel te ontvochtigen en te ontgeuren. Wij zijn ook in staat om ruimten met grote volumes snel te ontdoen van stank of nare geuren. Neem na waterschade contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in, dan helpt ons bedrijf u om de schade te herstellen.

Perzisch tapijt