fbpx

Waterschade bedrijf

Last van waterschade? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast uw huis of uw bedrijf leegpompen.

Neem nu contact op!

Trotec windblower wateroverlast

Wateroverlast in huis of in uw bedrijf, bijvoorbeeld na het intreden van dooi, hoge waterstanden, een gesprongen leiding of overvloedige regenval, vereist snelle actie. Voor het leegpompen van een kelder of het drogen van vloerbedekking hebben wij alle bouwdrogers in ruime mate beschikbaar om de veroorzaakte schade snel en doeltreffend te verhelpen.

Voor hulp bij waterschade in huis, is ons bedrijf ook in de nacht bereikbaar

Wanneer u waterschade heeft en contact opneemt met Bright & Clean, zal ons bedrijf zo snel mogelijk bouwdrogers naar u toebrengen. Daarnaast staan ook de volgende machines paraat om de overlast te verhelpen:

  • Waterzuigers
  • Ontvochtigers
  • Windmachines
  • Vlakzuigpompen
  • Elektrische of benzine waterpompen

Ook compacte, zeer geluidsarme aggregaten voor lokale stroomvoorziening behoren tot de inzetbare machines. Inzet van truckmount units voor het leegpompen van een kelder of het drogen van vloerbedekking is zeer efficient door hun enorme transportvolume. De overlast wordt hiermee al snel beperkt. In onze dagelijkse planning houden wij reeds rekening met zulke calamiteiten. Wij kunnen daarom snel handelen om u uit de brand te helpen. Graag vernemen wij telefonisch de omstandigheden, zodat wij snel een inschatting kunnen maken van de machines die we moeten inzetten. Voor bijvoorbeeld het plaatsen van een bouwdroger moet wellicht even een andere auto worden opgeroepen.

Snel handelen is van groot belang om ergere waterschade te voorkomen

Een waardevolle tip bij wateroverlast of waterlekkage is om houten poten van stoelen, tafels, kasten en dergelijke zo spoedig mogelijk af te schermen met plastic. Zo voorkomt u afdrukken op de ondergrond als tapijt en marmer. Dergelijke afdrukken zijn vaak blijvend en onherstelbaar.

Bij waterschade is het dan ook belangrijk om snel te handelen en spoedig contact op te nemen met ons bedrijf. Bel bij wateroverlast direct ons mobiele nummer 0654256820. Naast de beperking van wateroverlast is het uiteraard ook mogelijk om de betreffende ruimte volledig droog te krijgen. Door middel van een krachtige bouwdroger kan zelfs het laatste restant vocht geheel worden opgenomen. Ernstige gevolgen van wateroverlast, zoals bijvoorbeeld schimmelvorming, worden hiermee voorkomen. Ons bedrijf doet er alles aan om de overlast van de waterschade zo veel mogelijk te beperken

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Luchtontvochtiger

Wanneer je te maken hebt met wateroverlast in je huis, is het van essentieel belang om de vochtigheidsniveaus onder controle te houden. Een van de meest effectieve apparaten om dit te bereiken is een luchtontvochtiger. Een luchtontvochtiger is speciaal ontworpen om overtollig vocht uit de lucht te verwijderen en zo de luchtvochtigheid in je huis te verminderen.

Bij wateroverlast kan vochtige lucht een groot probleem vormen, omdat het kan leiden tot de groei van schimmels en de ontwikkeling van een onaangename geur. Bovendien kan overtollig vocht ook schade aan je meubels, vloeren en muren veroorzaken. Met behulp van een luchtontvochtiger kun je deze problemen aanpakken en je huis weer droog en comfortabel maken.

Een luchtontvochtiger werkt door de lucht in je huis te laten circuleren en het vocht te condenseren. Het condenswater wordt opgevangen in een reservoir dat regelmatig geleegd moet worden. Sommige geavanceerdere modellen zijn zelfs voorzien van een ingebouwde pomp, zodat het condenswater direct kan worden afgevoerd via een slang.

Bij Bright Clean bieden we een breed scala aan luchtontvochtigers die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu te maken hebt met een kleine wateroverlast in een enkele kamer of een grootschaliger probleem in je hele huis, we hebben de juiste luchtontvochtiger voor jou. Onze apparaten zijn energiezuinig, gebruiksvriendelijk en effectief in het bestrijden van vochtproblemen.

 

bouwdroger waterschade

Kelder leegpompen:

Wateroverlast kan ook vaak voorkomen in kelders, vooral bij hevige regenval of overstromingen. Een ondergelopen kelder kan ernstige schade aan je eigendommen en de structuur van je huis veroorzaken. Het is daarom van groot belang om snel actie te ondernemen en het water uit de kelder te verwijderen.

Bij Bright Clean begrijpen we de urgentie van het leegpompen van een ondergelopen kelder. We hebben een ervaren team van professionals en geavanceerde apparatuur om deze klus efficiƫnt en effectief uit te voeren. Onze experts zorgen ervoor dat het water snel en grondig wordt verwijderd, waardoor verdere schade aan je bezittingen en je huis wordt voorkomen.

Ons team maakt gebruik van krachtige kelderwaterpompen en -afvoersystemen om het water zo snel mogelijk te evacueren. We zorgen ervoor dat alle hoeken en gaten van de kelder worden bereikt, zodat er geen spoor van water achterblijft. Bovendien nemen we ook maatregelen om

Neem bij waterschade contact op met ons bedrijf

Is rioolwater de oorzaak van wateroverlast? Dan is desinfectie van het tapijt gewenst. Wij hebben niet alleen middelen voor desinfectie, maar ook alle apparatuur om de ruimte professioneel te ontvochtigen en te ontgeuren. Wij zijn ook in staat om ruimten met grote volumes snel te ontdoen van stank of nare geuren. Neem na waterschade contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in, dan helpt ons bedrijf u om de schade te herstellen.

waterschade