Wateroverlast

Wateroverlast; natte vloerbedekking drogen; bouwdroger; waterschade in huisWateroverlast in huis, bij voorbeeld na het intreden van dooi, hoge waterstanden, een gesprongen leiding of overvloedige regenval vereist snelle actie. Voor een kelder leegpompen of natte vloerbedekking drogen hebben wij alle bouwdrogers in ruime mate beschikbaar om de veroorzaakte schade snel en doeltreffend te verhelpen.

Voor hulp bij wateroverlast in huis zijn wij ook in de nacht voor u bereikbaar.

Als waterschadespecialist zullen wij zo snel mogelijk deze bouwdrogers naar u toe brengen. Waterpompen (elektrisch of benzine), waterzuigers, vlakzuigpompen, compacte, zeer geluidsarme aggregaten voor lokale stroomvoorziening, ontvochtigers en windmachines staan paraat om de overlast te verhelpen. Inzet van Truckmount units voor het leegpompen van kelder of natte vloerbedekking drogen, wordt door hun enorme transportvolume gewaardeerd. De overlast wordt hiermee al snel beperkt. In onze dagelijkse planning houden wij reeds rekening met zulke calamiteiten. Wij kunnen daarom snel handelen om u uit de ellende te helpen. Graag vernemen wij telefonisch de omstandigheden zodat wij reeds een inschatting kunnen maken welke machines moeten worden ingezet. Voor bijvoorbeeld het plaatsen van een bouwdroger moet wellicht even een andere auto worden opgeroepen.

Een waardevolle tip bij wateroverlast of waterlekkage: scherm houten poten van stoelen, tafels, kasten etc. zo spoedig mogelijk af met plastic ter voorkoming van afdrukken op de ondergrond als tapijt en marmer. Dergelijke afdrukken zijn vaak definitief. Bel bij wateroverlast direct ons mobiele nummer 0654256820.

Naast beperking wateroverlast is het uiteraard ook mogelijk om de betreffende ruimte volledig droog te krijgen. Door middel van een krachtige bouwdroger kan zelfs het laatste restant vocht geheel worden opgenomen. Ernstige gevolgen van wateroverlast, zoals bijvoorbeeld schimmelvorming, wordt hiermee voorkomen.

Is rioolwater de oorzaak van wateroverlast, dan is desinfectie van het tapijt gewenst. Wij hebben niet alleen middelen voor desinfectie maar ook alle apparatuur om de ruimte professioneel te ontvochtigen en te ontgeuren. Wij zijn ook in staat om ruimten met grote volumes snel te ontdoen van stank of nare geuren.