fbpx

Luchtontvochtiger

Snel een luchtontvochtiger laten plaatsen? Wij zullen dit enthousiast voor u doen.

Neem nu contact op!

bright-clean-logo
bouwdroger

Wilt u een luchtontvochtiger, zoals een bouwdroger, huren als particulier of voor uw onderneming? Wij beschikken over de juiste middelen om uw woning, vakantiehuis of kantoorruimte snel en effectief te ontvochtigen. Het doel hiervan is het bestrijden van de vaak ernstige gevolgen van waterschade. Na een meting maken wij een plan van aanpak om het betreffende object met luchtontvochtigers van overtollig vocht te ontdoen.

Snelle plaatsing van een luchtontvochtiger is van groot belang

Het ontvochtigen van een kantoorruimte na bijvoorbeeld wateroverlast vergt een andere aanpak dan bijvoorbeeld het ontvochtigen van een kelder. Daarnaast speelt mee dat bepaalde materialen niet te snel mogen ontvochtigen vanwege de mogelijkheid tot uitzetting of krimpen. Met name voor het binnenklimaat kan een luchtontvochtiger van wezenlijk belang zijn. Indien er sprake is van waterschade, waarbij eerst waterafzuiging moet plaatsvinden, is snelle plaatsing van een luchtontvochtiger – eventueel gecombineerd met ontgeuring – belangrijk.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Kies voor een partij die u zo snel mogelijk van de juiste apparatuur voorziet

Wilt u een luchtontvochtiger huren, dan is tijdig bellen noodzakelijk. Niet alleen omdat wie het eerst komt het eerst maalt, maar ook omdat u in veel gevallen snel moet schakelen om een ruimte te ontvochtigen. Bij noodweer zijn vaak meerdere mensen gedupeerd door wateroverlast. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van de juiste apparatuur te voorzien, al dan niet gecombineerd met één of enkele windmachines.

Versnelde droging vermindert de vervolgwerkzaamheden

Ook zijn er wel eens omstandigheden, waarbij een bouwdroger huren wenselijk is. Schroom niet om te informeren naar de beschikbaarheid. Meestal zijn er nog enkele bouwdrogers in ons magazijn op voorraad. Desgewenst brengen wij deze naar uw locatie. Bij een versnelde droging kunnen de eventuele vervolgwerkzaamheden sneller worden afgerond. De te realiseren tijdwinst weegt vaak zwaarder dan de kosten van het huren van een luchtontvochtiger. Onze bouwdrogers werken op 230V en zijn dan ook gemakkelijk aan te sluiten.

Voorkom erger en huur vandaag nog

Bedenk dat een niet tijdige oplossing van een vocht problematiek kan leiden tot een ongezonde situatie voor mens en dier. Schimmelvorming ligt op de loer. Bestrijding hiervan is echter ook mogelijk, maar is ook weer wat gecompliceerder. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Dit kan via het contactformulier, maar u kunt ook bellen naar 078 6440990.

Trotec windblower luchtontvochtiger