fbpx

Magazijnvloer reinigen

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

In wat voor branche u ook werkzaam bent, het is altijd belangrijk om uw magazijnvloer regelmatig te laten reinigen. Op die manier zorgt u voor een hygiënischere en fijnere werkomgeving. Bovendien ziet uw magazijn er zo representatief uit. Een schone vloer straalt immers uit dat u uw zaken op orde heeft. Laat daarom met regelmaat uw magazijnvloer reinigen door Bright & Clean. Wij zorgen er in relatief korte tijd voor dat uw vloer brandschoon is. Met onze truckmounts kunnen we zelfs een reiniging van 500 à 600 m2 per uur behalen.

Bezoek onze webshop!

Medewerkers Bright & Clean

Op zoek naar een schoonmaakservice voor uw magazijnvloer?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

 

Laat uw magazijnvloer reinigen door professionals

Wanneer wij uw magazijnvloer reinigen, gebruiken we enkel de reinigingsmiddelen die door de fabrikant van de vloer worden aangeraden. Op die manier zorgen we voor een optimale reiniging en brengen we uw vloer in topconditie. Dit geldt voor de magazijnvloeren die wij reinigen, maar ook voor de andere vloeroppervlakken in uw bedrijf. U kunt ons namelijk onder andere ook inschakelen voor het reinigen van:

Wij worden erkend door de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging en daardoor bent u bij ons verzekerd van een optimale reiniging.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het reinigen van uw magazijnvloer en de andere vloeren in uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 078 6440990. Wij zijn ook in de avonduren en op zaterdag bereikbaar. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen en op die manier uw wensen kenbaar maken. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. Lees hier wat klanten over ons vertellen.

Stuur ons een bericht

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.