fbpx

Tapijt reinigen

Tapijt reinigen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw tapijt reinigen.

Neem nu contact op!

Tapijt reinigen

Tapijt reinigen zorgt naast verwijdering van vuildeeltjes die slijtage veroorzaken (zand en zeer fijne steentjes), ook voor een schonere uitstraling. Wilt u het tapijt laten reinigen door ons, bent u verzekerd van de allerbeste tapijtreiniging. Door verkregen vakkennis kan bij tapijtreining, mits het tapijt niet naderhand zonder overleg met fabrikant is voorzien van een beschermlaag, schitterend resultaat behaald worden. Het poolmateriaal bepaalt de methode van tapijt schoonmaken. Alle fasen in optimaal tapijt onderhoud: borstelend stofzuigen, vlekbehandeling, tussenbeurt, eindbeurt, kunnen we voor u invullen. Daarnaast kan een anti-huisstofmijt behandeling worden uitgevoerd. Op de pagina systemen van tapijt reinigen staat meer informatie over alle reinigingstechnieken.

Voor vlekbehandeling (koffievlekken, theevlekken, rode wijnvlekken), maken we gebruik van die middelen, die adviserend of dwingend worden voorgeschreven door fabrikanten van tapijt – en meubelstoffen. Deze staan onder controle van het Textiles & Flooring Institute GmbH (T.F.I.)  te Aachen. Bij complexe zaken kunnen wij ook aanvullende kennis in huis halen. Voor een tussenbeurt kunnen we, indien het poolmateriaal en structuur van het tapijt dit toelaat, het bonnetsysteem, ook wel koolzuur methode genoemd, of het poedersysteem (host) toepassen. Is de eindbeurt gewenst, dan wordt veelal onze Truckmount ingezet. Deze meest intensieve vorm van tapijt schoonmaken boekt niet alleen optisch maar ook feitelijk èn aantoonbaar de beste resultaten.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Als professionele tapijtreinigers worden we niet alleen ingeschakeld door particulieren, maar ook door collega’s in de vloerbedekking schoonmaakbranche. Onze collega tapijtreiniger is gespecialiseerd in koolzuur tapijtreiniging en beschouwt onze Truckmount methode als het toppunt van tapijtreiniging. Dit geldt met name voor tapijten van wol en katoen, vanwege de specifieke producteigenschappen van deze materialen.

Bij ons kunt u rekenen op uitstekende resultaten, ook als het gaat om de reiniging van katoenen tapijten van Besouw. Daarnaast zijn wij betrokken bij het opleveren van uiterst hoogwaardige tapijten op custom-built jachten voordat deze worden overgedragen aan de eigenaar.

Als u zich voorbereidt op het laten reinigen van uw tapijt, raden wij u aan om kleine meubels en andere voorwerpen van de vloer te halen. Na de reiniging moet u geen houten voorwerpen direct op het vochtige tapijt plaatsen om afdrukken te voorkomen. Plaats in plaats daarvan plastic tussen het tapijt en de poot om deze schade te voorkomen.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over het reinigen van vloerbedekking? Vraag dan een gratis onderhoudsadvies aan bij James. Wij staan voor u klaar om uw vloer weer in topconditie te brengen.

Perzisch tapijt tapijt reinigen