fbpx

Projecttapijt reinigen

Projecttapijt reinigen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw projecttapijt reinigen
.

Neem nu contact op!

Rx-20

Heeft u projecttapijt in uw bedrijf dat u professioneel wilt laten reinigen? Dan maakt u een goede keuze. Wanneer het projecttapijt namelijk goed wordt onderhouden, zorgt u ervoor dat uw bedrijf de juiste uitstraling heeft. Als u uw project tapijt door Bright & Clean laat reinigen, beïnvloedt dit de beleving van uw interieur op kantoor positief. Ook tapijttegels reinigen is voor ons geen enkel probleem.

Laat uw projecttapijt tijdens of na kantoortijd professioneel reinigen

Het reinigen van uw projecttapijt voorkomt slijtage door vuildeeltjes te verwijderen en zorgt voor een schonere uitstraling. Uw medewerkers zullen na de reiniging een aanzienlijk aangenamer werkklimaat ervaren. De reiniging van uw projecttapijt kan desgewenst na kantoortijd plaatsvinden. Bright & Clean kan, door inzet van de juiste apparatuur, reiniging van grote oppervlakken in korte tijd voor u uitvoeren. De periode van overlast wordt zo tot een minimum beperkt.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Verschillende methoden om uw projecttapijt te reinigen

Onze vakkennis is uitgebreid, dus wanneer u uw projecttapijt door ons laat reinigen, bent u zeker van een prachtig eindresultaat. Dit kunnen we echter alleen garanderen wanneer er niet zonder overleg met de fabrikant een beschermlaag aan het tapijt is toegebracht. Het poolmateriaal van het tapijt bepaalt de methode waarmee wij uw projecttapijt reinigen. Optimaal tapijtonderhoud bestaat uit de volgende fasen:

  • Borstelend stofzuigen
  • Vlekbehandeling
  • Tussenbeurt
  • Eindbeurt

Daarnaast is er de mogelijkheid om een anti-huisstofmijt behandeling uit te voeren. Op de pagina systemen van tapijt reinigen staat meer informatie over alle reinigingsmethoden die wij voor u kunnen toepassen.

Vlekbehandeling met de door fabrikanten voorgeschreven reinigingsmiddelen

Voor onze vaste klanten is de vlekbehandeling vaak kosteloos. Hierbij maken we gebruik van de middelen die adviserend of dwingend zijn voorgeschreven door fabrikanten van tapijt- en meubelstoffen. Bij complexe zaken kunnen wij ook aanvullende kennis in huis halen. Voor een tussenbeurt kunnen we, indien het poolmateriaal en de structuur van het tapijt dit toelaten, het bonnetsysteem, ook wel koolzuurmethode genoemd, of het poedersysteem toepassen.

Een snelle reiniging van grote vloeroppervlakken

Is de eindbeurt gewenst, dan worden veelal onze truckmounts ingezet. Bij toepassing van drie van deze units is een grondige reiniging van 500 à 600 m2 per uur haalbaar. Deze meest intensieve vorm van projecttapijt reinigen, boekt niet alleen optisch, maar ook aantoonbaar de beste resultaten. U kunt een gratis onderhoudsadvies aanvragen op de website van James voor uw projecttapijt. Natuurlijk kunt u ook meteen contact met ons opnemen voor het professioneel reinigen van uw projecttapijt. U bereikt ons wanneer u belt naar 078 6440990 of het contactformulier invult. Naast projecttapijt kunnen we ook andere vloeroppervlakken voor u schoonmaken. Denk hierbij aan grindvloeren en linoleum vloeren.

Perzisch tapijt