fbpx

Linoleum vloer schoonmaken

Linoleum vloer reinigen moeilijk? Niet als u het ons laat doen! Wij zullen enthousiast ook uw linoleum vloer reinigen.

Neem nu contact op!

Linoleum schoonmaken

Voor linoleum vloeren is goed onderhoud belangrijk en daarbij hoort ook het regelmatig schoonmaken van de vloer. Zeker wanneer de vloer met regelmaat zwaar belast wordt, is onderhoud van groot belang. Hiervoor moet de vloer in de was gezet worden, maar dit is geen eenvoudige klus. Besteed daarom het schoonmaken van uw linoleum vloer uit aan Bright & Clean. Bij het schoonmaken van de vloer gaan we milieuvriendelijk te werk en gebruiken we de nieuwste technieken. Na het schoonmaken gebruiken wij producten van het gerenommeerde merk Militex voor het aanbrengen van de beschermende waslagen. Intensief belopen vloeren verdienen een optimaal programma op het gebied van linoleum onderhoud.

De manier waarop wij uw linoleum vloer grondig schoonmaken

Bij het schoonmaken van een linoleum vloer wordt eerst de waslaag verwijderd met een speciale pad met water. Dit is het meest belangrijke onderdeel van linoleum schoonmaken. Wanneer uw vloer niet op de juiste manier gereinigd wordt, is er geen optimaal eindresultaat mogelijk. Wij maken hierbij gebruik van een nieuw systeem om het gebruik van schadelijke stoffen aanzienlijk te reduceren. Bijkomend voordeel is een sterk vertraagde aanvuiling van de hiermee behandelde linoleum vloeren, waardoor deze er nog lang na het onderhoud stralend uit zullen zien.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Naast onderhoud zorgen we ook voor de bescherming van linoleum vloeren

Naast het schoonmaken van uw linoleum vloer verzorgen wij uiteraard ook de bescherming ervan. Hierbij gebruiken we harde polymeer, wat een goede bescherming biedt voor uw vloer. Het is ook mogelijk om tussentijds linoleum onderhoud uit te voeren. Dit kan bestaan uit het sprayen, opwrijven of opblokken van de vloer. Bij het schoonmaken van uw linoleum vloer dient de eventuele vloerverwarming reeds enkele dagen van tevoren volledig uitgeschakeld te zijn. Dit om te snelle droging te voorkomen. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het onderhoud en schoonmaken van andere soorten vloeren dan een linoleum vloer. Zo kunnen we ook een grindvloer, verschillende soorten tapijt of uw magazijnvloer reinigen.

Laat uw linoleum vloer optimaal behandelen

Laat ons uw linoleum vloer in de was zetten. Dit stemmen we volledig af op uw wensen en daarbij houden we rekening met alle bijkomende factoren zoals budget en de tijden waarop we langs kunnen komen. Dankzij het uitgebreide machinepark is het voor ons – afhankelijk van de omstandigheden – mogelijk om in korte tijd grote oppervlakten te behandelen. Dus wilt u uw linoleum vloer laten schoonmaken of zijn er andere vloeren in uw woning of bedrijfspand die onderhoud nodig hebben? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in en laat ons uw wensen weten.

Zie hier het proces :

Linoleum schoonmaken