fbpx

Gietvloer reinigen

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Is uw gietvloer toe aan onderhoud en wilt u deze laten reinigen? Dan besteed u dit het best uit aan Bright & Clean. Natuurlijk kunt u de vloer zelf schoonmaken, maar van de meeste chemicaliƫn wordt de kwaliteit van de gietvloer er niet beter op. Sommigen kunnen zelfs de kleur blijvend aantasten. Bespaar uzelf veel moeite en neem contact met ons op voor een professionele reiniging van uw gietvloer bij u thuis of op de werkvloer. Wij weten precies welk onderhoud gietvloeren nodig hebben.

Laat uw gietvloer professioneel reinigen voor een prachtig eindresultaat

Net als bij het reinigen van een grindvloer kan bij het onderhoud van gietvloeren niet zomaar elk schoonmaakmiddel gebruikt worden. Daarom gebruiken wij enkel de middelen die door de fabrikanten van de vloer zelf aangeraden worden. Daarnaast beschikken we over een compact sproei-extractie-apparaat waarmee we verschillende soorten vloeren grondig kunnen reinigen zonder daarbij schade te veroorzaken. Wanneer u het onderhoud van uw vloer aan ons uitbesteed, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Uw gietvloer zal na het reinigen weer net zo stralen als toen u de vloer net had laten gieten.

Schoonmaakapparaat

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Onze diensten gaan verder dan onderhoud aan gietvloeren alleen

Wist u dat u ons kunt inschakelen voor meer dan het onderhoud van gietvloeren alleen? U kunt namelijk ook op ons rekenen voor het reinigen en repareren van vloerkleden, het verwijderen van nare geuren en het schoonmaken van een gymzaalvloer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van onze dienstverlening gebruikmaken. Daarbij staan uw wensen centraal. Wilt u dat we na kantoortijd langskomen voor onderhoud aan uw gietvloeren? Geen probleem! Heeft u thuis een gietvloer en bent u er liever zelf bij wanneer wij deze komen reinigen? Ook dat is mogelijk.

Laat ons uw wensen weten

Wilt u ons inschakelen voor onderhoud aan uw gietvloeren of uw vloerbedekking? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in en laat ons uw wensen weten. Zowel zakelijke als particuliere aanvragen nemen wij in behandeling. Wij zorgen ervoor dat het onderhoud aan de gietvloeren en andere vloeren volledig naar wens verloopt. Daarbij kunt u rekenen op een snelle dienstverlening. Dankzij onze vele machines kunnen we namelijk grote vloeroppervlaktes in relatief korte tijd reinigen.