fbpx

Vloeronderhoud

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Regelmatig vloeronderhoud zorgt ervoor dat de vloer in topconditie blijft. Zo voorkomt u dat hardnekkige vlekken onverwijderbaar worden en zorgt u ook nog eens voor een optimaal woon- of werkklimaat. Bovendien maakt u een betere indruk op bezoekers van uw bedrijf of op visite wanneer uw vloer er stralend uitziet. Laat daarom regelmatig vloeronderhoud en reiniging uitvoeren door een specialist. Bright & Clean is u hierbij graag van dienst.

Schoonmaakapparaat

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Vloeronderhoud voor ieder type vloer

Voor iedere vloer ziet het optimale vloeronderhoud er anders uit. Een linoleum vloer, moet regelmatig in de was gezet worden. Voor een grindvloer is het daarentegen belangrijk dat deze enkel met warm water wordt gereinigd om verkleuring te voorkomen. Voor elk type vloer weten wij precies welk vloeronderhoud we het best uit kunnen voeren. Naast de reeds genoemde vloertypen voeren wij onder andere ook onderhoud uit aan de volgende vloeren:

Het vloeronderhoud wordt altijd zorgvuldig en volledig volgens uw wensen uitgevoerd. Voor particulieren houden we rekening met de tijden dat u thuis bent om langs te komen voor het onderhoud. Voor bedrijven geldt dat we zowel tijdens als na kantooruren het onderhoud uit kunnen voeren.

Informeer naar de mogelijkheden

Naast vloeronderhoud kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van tapijten, het schoonmaken van uw grindvloer en het verwijderen van nare geuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6440990 of vul het contactformulier in en laat ons uw wensen weten.