fbpx

Vloerkleed reinigen Utrecht

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Vloerkleed reinigen Utrecht, uitgevoerd door Bright & Clean B.V. Aanbevolen door MARCJANSSEN en als eerste erkend door Stichting Waarborg Tapijt – & Meubel reiniging (SWTM) gespecialiseerd in vloerkleed reinigen in regio Utrecht. Nagenoeg elk vloerkleed kunnen wij schoonmaken, zoals handgeknoopte Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, Carpet SignVan Besouw, Danskina, MIDde Millenerpoort etc. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan reinigen van het vloerkleed wordt deze eerst mechanisch geklopt. Bij wollen vloerkleden gebruiken wij een speciale wolreiniger voor het herstellen van de vuilwerende eigenschappen. Wij reinigen ook zijden tapijten of een vloerkleed waarin zijde is verwerkt.

Heeft u een handgeknoopt vloerkleed zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik of andere omstandigheden is beschadigd, dan kunnen wij dit na het professioneel reinigen vakkundig repareren: recht maken middels opspannen op een raamwerk, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Reparatie (na het reinigen) vindt plaats nadat wij de mogelijkheden voor uw vloerkleed hebben uitgelegd met onze prijsopgave.

Schoonmaakapparaat

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Vloerkleed reinigen Utrecht, de regio waar we dagelijks actief zijn. Wij streven naar efficiënte routes in het ophalen en retour bezorgen van de ter reiniging aangeboden kleden. Telefonische bereikbaarheid is hierbij een must. Voor het reinigen van vloerkleden hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn u graag behulpzaam bij het verplaatsen van meubilair. Als vanzelfsprekend is uw vloerkleed niet alleen tijdens het reinigen maar ook gedurende alle andere handelingen, inclusief transport, volledig verzekerd!

Reparatie, het spannen van uw vloerkleed om het weer recht te maken, het uitvoeren een speciale vlekbehandeling, duurt gewoonlijk enkele weken. Vloerkleed reinigen Utrecht wordt uitgevoerd door professionals met liefde voor het vak.