Tapijt reinigen Amsterdam

Tapijt reinigen Amsterdam door Bright & Clean B.V. Erkend door de Stichting Waarborg Tapijt- & Meubel reiniging (SWTM) gespecialiseerd in reinigen van tapijt, met veel klanten in de wijde omgeving van Amsterdam. Graag willen wij uw vaste vloerbedekking, bij u thuis of op kantoor, intensief voor u reinigen. Aan de hand van het materiaal wordt de manier van tapijt reinigen bepaald. Spoed opdrachten voor tapijt reinigen Amsterdam kunnen vaak vandaag nog worden uitgevoerd.

Tapijt reinigen Amsterdam, de regio waar we dagelijks actief zijn. Misschien zijn we al bij u in de buurt! Ook kunt u ons, naast tapijt reinigen, inschakelen voor specifieke vlekbehandeling. Speciaal voor onze klanten voor meubel reinigen, reinigen van vloerkleden, siergrind vloeren of tapijt reinigen Amsterdam hebben wij een aantrekkelijke tariefstelling. Verder zijn linoleum onderhoud en waterschadesanering onze expertises.

Als voorbereiding op het tapijt reinigen kunt u zelf kleine meubels en overige voorwerpen van de vloer halen. Plaats houten voorwerpen na reiniging nooit direct terug op vochtig tapijt. Dit geeft afdrukken die niet meer verwijderbaar zijn. Deze schade is te voorkomen door plastic tussen het tapijt en poot te plaatsen.

U kunt dus bij ons terecht voor tapijt reinigen, ook al woont u in de omgeving van Amsterdam. Reinigen van meubelstoffen, vloerkleden, siergrind vloeren, linoleum, ontgeuren, ontvochtigen en waterschade! Heeft u vragen, graag staan wij u te woord en desgewenst komen wij naar u toe om de mogelijkheden van tapijt reinigen te bespreken.

Aanbevolen door MARCJANSSEN, ook gespecialiseerd in het professionele reinigen van uw vloerkleed of karpet. Graag zijn wij u behulpzaam bij het verplaatsen van het meubilair als wij uw vloerkleed ophalen. Na grondig kloppen en reinigen wordt u na ca. 3-5 werkdagen gebeld om het retour bezorgen met u af te stemmen. Uw vloerkleed is gedurende alle handelingen bij ons verzekerd. Eventuele reparatie van uw handgeknoopt karpet nemen wij vooraf met u door. Repareren, ook herstel van doorgelopen kleuren, duurt gewoonlijk enkele weken. Tapijt reinigen Amsterdam door Bright & Clean B.V.

Tapijt reinigen Amsterdam. Bel: 078 6440990