Vloerkleed reinigen Den Haag

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Vloerkleed reinigen Den Haag door Bright & Clean B.V. Aanbevolen door o.a. MARCJANSSEN gespecialiseerd in het grondig reinigen van vloerkleden. Nagenoeg elk vloerkleed kunnen wij schoonmaken, zoals handgeknoopte Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, Carpet SignVan Besouw, Danskina, MIDde Millenerpoort etc. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan reinigen van het vloerkleed wordt deze eerst mechanisch geklopt. Bij wollen vloerkleden gebruiken wij een speciale wolreiniger voor herstel van de vuilwerende eigenschappen. Wij reinigen ook zijden tapijten of een vloerkleed waarin zijde is verwerkt.

Heeft u een handgeknoopt vloerkleed zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik is beschadigd, dan kunnen wij dit na reinigen repareren: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleur is vaak mogelijk. Reparatie (na reinigen) vindt plaats nadat wij de mogelijkheden voor uw vloerkleed hebben uitgelegd met prijsopgave.

Schoonmaakapparaat

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Dagelijks actief regio Den Haag, wij streven naar efficiënte routes in het ophalen en retour bezorgen van ter reiniging aangeboden vloerkleden. Telefonische bereikbaarheid is hierbij een must. Voor het reinigen van vloerkleden hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn u graag behulpzaam bij het verplaatsen van meubilair. Als vanzelfsprekend is uw vloerkleed niet alleen tijdens het reinigen maar ook gedurende alle andere handelingen, inclusief transport, volledig verzekerd!

Repareren, het spannen van uw vloerkleed om het weer recht te maken, het herstellen van uitgelopen kleuren of een speciale vlekbehandeling, duurt gewoonlijk enkele weken.