Vloerkleed reinigen Breda

Vloerkleed reinigen Breda door Bright & Clean B.V. Aanbevolen door o.a. MARCJANSSEN gespecialiseerd in vloerkleed reinigen in regio Breda. Nagenoeg elk vloerkleed kunnen wij schoonmaken, zoals handgeknoopte Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, van Besouw, Danskina, Millenerpoort etc. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan reinigen van het vloerkleed wordt deze eerst mechanisch geklopt. Bij wollen vloerkleden gebruiken wij een speciale wolreiniger voor het in stand houden van de vuilwerende eigenschappen. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of kleden waarin zijde is verwerkt.

Heeft u een handgeknoopt kleed zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik is beschadigd, dan kunnen wij dit na reinigen repareren: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Reparatie (na reinigen) vindt plaats nadat wij de mogelijkheden voor uw vloerkleed hebben uitgelegd met prijsopgave.

Dagelijks actief regio Breda, wij streven naar efficiënte routes in het ophalen en retour bezorgen van ter reiniging aangeboden vloerkleden. Telefonische bereikbaarheid is hierbij een must. Voor het reinigen van vloerkleden hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn u graag behulpzaam bij het verplaatsen van meubilair. Als vanzelfsprekend is uw kleed niet alleen tijdens het reinigen maar ook gedurende alle andere handelingen, inclusief transport, volledig verzekerd!

Repareren, het opspannen van uw vloerkleed om het weer recht te maken, of een speciale vlekbehandeling, duurt gewoonlijk enkele weken.

Laat het over aan de vakman: Bel nu om uw vloerkleed te laten reinigen  078 6440990