fbpx

Tapijt reinigen Den Haag

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Tapijt reinigen Den Haag wordt uitgevoerd door Bright & Clean B.V., erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubel reiniging (SWTM), en gespecialiseerd in tapijt reinigen. Graag zullen wij uw vaste vloerbedekking, bij u thuis of op kantoor, intensief reinigen. Aan de hand van het materiaal wordt de manier van tapijt reinigen bepaald. Spoed opdrachten voor tapijt reinigen Den Haag kunnen vaak vandaag nog worden uitgevoerd.

Dagelijks actief in de regio Den Haag. Misschien zijn we al bij u in de buurt! Ook u kunt ons, naast tapijt reinigen, inschakelen voor specifieke vlekbehandeling. Speciaal voor onze klanten voor meubel reinigen, reinigen van vloerkleden, siergrind of tapijt reinigen in Den Haag hebben wij een aantrekkelijke tariefstelling. Verder zijn linoleum onderhoud en waterschadesanering onze expertises.

Schoonmaakapparaat

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Let op: bij het reinigen van wollen tapijt dient de eventuele vloerverwarming reeds enkele dagen uitgeschakeld te zijn. Bij ingeschakelde vloerverwarming droogt uw wollen tapijt te snel en zullen de vloerverwarmingsbuizen zich permanent aftekenen in uw wollen tapijt.

U kunt dus bij ons terecht voor tapijt reinigen, ook al woont u in de omgeving van Den Haag. Reinigen van meubelstoffen, vloerkleden, siergrind vloeren, linoleum, ontgeuren, ontvochtigen en waterschade! Heeft u vragen, graag staan wij u te woord en desgewenst komen wij naar u toe om de mogelijkheden van tapijt reinigen te bespreken.

Aanbevolen door MARCJANSSEN , ook gespecialiseerd in het professionele reinigen van uw kleed of karpet. Graag zijn wij u behulpzaam bij het verplaatsen van het meubilair als wij uw kleed ophalen. Na grondig kloppen en reinigen wordt u na ca. 3-5 werkdagen gebeld om het retour bezorgen met u af te stemmen. Uw kleed is gedurende alle handelingen bij ons verzekerd. Eventuele reparatie van uw handgeknoopt carpet nemen wij vooraf met u door. Repareren, ook herstel van doorgelopen kleuren, duurt gewoonlijk enkele weken.