Tapijt reinigen Woerden

Tapijt reinigen Woerden door Bright & Clean B.V. Erkend door Stichting Waarborg Tapijt – & Meubel reiniging (SWTM) gespecialiseerd in tapijt reinigen, met veel klanten in de wijde omgeving van Woerden. Graag zullen wij uw vaste vloerbedekking, bij u thuis of op kantoor, intensief reinigen. Aan de hand van het materiaal wordt de manier van tapijt reinigen bepaald. Werkzaamheden in Woerden zijn door haar korte reistijd vaak op zeer korte termijn uitvoerbaar.

Dagelijks actief in regio Woerden. Misschien zijn we al bij u in de buurt! Ook u kunt ons, naast tapijt reinigen, inschakelen voor specifieke vlekbehandeling. Speciaal voor onze klanten voor meubel reinigen, reinigen van vloerkleden, siergrind of tapijt reinigen in Woerden hebben wij een aantrekkelijke tariefstelling. Verder zijn linoleum onderhoud en waterschadesanering onze expertises.

Als voorbereiding op het tapijt reinigen kunt u zelf kleine meubels en overige voorwerpen van de vloer halen. Plaats houten voorwerpen na reiniging nooit direct terug op vochtig tapijt. Dit geeft afdrukken die niet meer verwijderbaar zijn. Deze schade is te voorkomen door plastic tussen het tapijt en poot te plaatsen.

U kunt dus bij ons terecht voor tapijt reinigen, ook al woont u in de omgeving van Woerden. Reinigen van meubelstoffen, vloerkleden, siergrind vloeren, linoleum, ontgeuren, ontvochtigen en waterschade! Heeft u vragen, graag staan wij u te woord en desgewenst komen wij naar u toe om de mogelijkheden van tapijt reinigen te bespreken.

Aanbevolen door MARCJANSSEN , ook gespecialiseerd in professionele reinigen van uw vloerkleed of karpet. Graag zijn wij u behulpzaam bij het verplaatsen van het meubilair als wij uw vloerkleed ophalen. Na grondig kloppen en reinigen wordt u na ca. 3-5 werkdagen gebeld om het retour bezorgen met u af te stemmen. Uw vloerkleed is gedurende alle handelingen bij ons verzekerd. Eventuele reparatie van uw handgeknoopt carpet nemen wij vooraf met u door. Repareren, ook herstel van doorgelopen kleuren, duurt gewoonlijk enkele weken.

Laat professioneel uw tapijt reinigen in Woerden. Bel: 078 6440990