fbpx

Siergrind reinigen

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Heeft u weleens overwogen om uw siergrindvloer te laten reinigen? Een schoon korreltapijt heeft immers een schitterende uitstraling en draagt bij aan uw wooncomfort! Langere tijd kunt u zelf uw siergrind reinigen met een waterzuiger om ongelukjes te verhelpen. Uw korreltapijt, soms ook strizo genoemd, is met onze hoogwaardige apparatuur het meest intensief te reinigen.

De krachtige werking van het onder hoge druk geïnjecteerde warme water vindt plaats binnen een volledig afgesloten kap. Bezorgdheid over opspattend water is dus niet nodig. Toepassing van reinigingsvloeistoffen is vaak overbodig en er blijven geen zeepresten achter in het korreltapijt. Uw vloer wordt na reinigen nagenoeg volledig droog opgeleverd. Uw vieze siergrindvloer verkrijgt weer haar oorspronkelijke kleur door de reiniging. Mits deze niet is verkleurd onder invloed van zonlicht of eerder toegepaste (zware) chemicaliën.

Siergrind reinigen

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Siergrind reinigen

Een siergrindvloer schoonmaken met onze truckmount unit is niet te vergelijken met enige andere vorm van siergrind reinigen. De kracht waarmee gereinigd wordt is ongekend. Toepassing van stoom op siergrind veroorzaakt echter blijvende verkleuring en is ook nooit meer te herstellen. Toepassing van verkeerde chemicaliën eveneens. Uit oogpunt van hygiëne adviseren wij uw strizo vloer ongeveer elke 3 jaar intensief door ons te laten reinigen.

Als wij uw siergrindvloer schoonmaken dient de eventuele vloerverwarming reeds enkele dagen van te voren uitgeschakeld te zijn. Dit is noodzakelijk voor een egaal resultaat. De droogtijd na reiniging bedraagt ongeveer een dag. De vloer kan echter na reiniging direct weer in gebruik worden genomen. Het resterende vocht onderin het korreltapijt zal binnen enkele dagen volledig zijn verdwenen.

Veel opdrachten voor de reiniging bereiken ons via de bedrijven die voor plaatsing ervan hebben gezorgd, zoals bijvoorbeeld de firma’s Decopox uit Dordrecht en Nikolai uit Terheijden, vlakbij Breda.

Gesealde siergrind vloeren zijn vaak te reinigen met een schrobmachine, in combinatie met het juiste product. Bel voor een afspraak.