fbpx
  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Hoe gietvloer schoonmaken? Laat uw gietvloer professioneel reinigen door Bright & Clean

Is uw gietvloer toe aan onderhoud en wilt u deze professioneel laten reinigen? Bright & Clean is dé expert op het gebied van gietvloer onderhoud. Hoewel u uw gietvloer zelf kunt schoonmaken, kan het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen de kwaliteit van uw vloer aantasten en de kleur blijvend veranderen. Bespaar uzelf de moeite en schakel ons in voor een professionele reiniging van uw gietvloer op uw werkplek of in uw huis. Wij weten precies welk onderhoud uw gietvloer nodig heeft en maken gebruik van de schoonmaakmiddelen die door de fabrikanten zelf worden aanbevolen.

Professionele reiniging van uw gietvloer voor een prachtig resultaat

Bij het onderhoud van gietvloeren is het van groot belang om de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken, net als bij het reinigen van een grindvloer. Bij Bright & Clean maken we alleen gebruik van de middelen die door de fabrikanten van uw gietvloer worden aanbevolen. Daarnaast beschikken we over een compact sproei-extractie-apparaat waarmee we verschillende soorten vloeren grondig kunnen reinigen zonder daarbij schade te veroorzaken. Met ons professionele team bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Na onze reiniging zal uw gietvloer er weer als nieuw uitzien en stralen als toen u de vloer net had laten gieten.

 

Schoonmaakapparaat gietvloer schoonmaken gietvloer reinigen

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Meer dan gietvloer schoonmaken: ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Wist u dat Bright & Clean meer diensten aanbiedt dan alleen onderhoud aan gietvloeren? Naast het reinigen en repareren van gietvloeren, kunt u ook bij ons terecht voor het schoonmaken van vloerkleden, het verwijderen van nare geuren en het reinigen van gymzaalvloeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van onze diensten. Wij stellen uw wensen altijd centraal en zijn flexibel in onze planning. Wilt u bijvoorbeeld dat wij na werktijd langskomen voor het onderhoud van uw gietvloeren? Dat is geen probleem! Of wilt u bij het reinigen van uw gietvloer aanwezig zijn? Ook dat is mogelijk.

Laat ons uw wensen weten en wij regelen het

Wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw gietvloeren of andere vloeren? Neem dan contact met ons op via 078 6440990 of vul het contactformulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn. Of u nu een particulier of een zakelijke klant bent, wij helpen u graag verder. Bij Bright & Clean streven we naar een uitstekende dienstverlening en een snelle service. Lees hier wat onze klanten over ons vertellen. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we grote vloeroppervlaktes in korte tijd reinigen. Wacht niet langer en laat ons uw vloeren weer stralen!