fbpx

Vloerkleed reinigen Gouda

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Vloerkleed reinigen Gouda door Bright & Clean B.V. Aanbevolen door o.aa.  MARCJANSSEN gespecialiseerd in het reinigen van vloerkleden. Nagenoeg elk vloerkleed kunnen wij schoonmaken, zoals handgeknoopte Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, van Besouw, Danskina, Millenerpoort etc. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan reinigen van het vloerkleed wordt deze eerst mechanisch geklopt. Bij wollen vloerkleden gebruiken wij een speciale wolreiniger voor herstel van de vuilwerende eigenschappen. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een vloerkleed waarin zijde is verwerkt.

Schoonmaakapparaat

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Heeft u een handgeknoopt vloerkleed zoals bijvoorbeeld een Perzisch tapijt, welke door gebruik of andere omstandigheden is beschadigd, dan kunnen wij dit na het reinigen ook repareren: recht maken door middel van opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Deze reparaties, duren gewoonlijk enkele weken. Reparatie (na de reiniging) vindt plaats, nadat wij de mogelijkheden voor uw vloerkleed hebben uitgelegd met een prijsopgave.

Dagelijks actief in de regio Gouda, wij streven naar efficiënte routes in het ophalen en retourbezorgen van ter reiniging aangeboden vloerkleden. Telefonische bereikbaarheid is hierbij een must. Voor het reinigen van vloerkleden hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn u graag behulpzaam bij het verplaatsen van meubilair. Als vanzelfsprekend is uw vloerkleed niet alleen tijdens het reinigen maar ook gedurende alle andere handelingen, inclusief transport, volledig verzekerd!