fbpx

Vloerkleed reinigen Alphen aan den Rijn

  • Voor alle soorten tapijt, vloerkleden en meubelstoffen
  • Doordeweeks tot 23 uur savonds bereikbaar
  • Zowel particulier als zakelijk

Neem nu contact op!

Vloerkleed reinigen Alphen aan den Rijn door Bright & Clean B.V. Aanbevolen door MARCJANSSEN en als eerste erkend door Stichting Waarborg Tapijt – & Meubel reiniging (SWTM) gespecialiseerd in vloerkleed reinigen in regio Alphen aan den Rijn. Nagenoeg elk vloerkleed kunnen wij schoonmaken, zoals handgeknoopte Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, van Besouw, Danskina, Millenerpoort etc. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan reinigen van het vloerkleed wordt deze eerst mechanisch geklopt. Bij wollen vloerkleden gebruiken wij een speciale wolreiniger voor herstel van de vuilwerende eigenschappen. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een vloerkleed waarin zijde is verwerkt.

Heeft u een handgeknoopt vloerkleed zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik is beschadigd, dan kunnen wij dit na reinigen repareren: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Reparatie (na reinigen) vindt plaats nadat wij de mogelijkheden voor uw vloerkleed hebben uitgelegd met prijsopgave.

Schoonmaakapparaat

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

In 3 stappen naar een schoon tapijt!

1

Offerte aanvragen

2

Afspraak inplannen

3

Schoonmaken/uitvoerende werkzaamheden

Dagelijks actief regio Alphen aan den Rijn, wij streven naar efficiënte routes in het ophalen en retourbezorgen van ter reiniging aangeboden vloerkleden. Telefonische bereikbaarheid is hierbij een must. Voor het reinigen van vloerkleden hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig en zijn u graag behulpzaam bij het verplaatsen van meubilair. Als vanzelfsprekend is uw vloerkleed niet alleen tijdens het reinigen maar ook gedurende alle andere handelingen, inclusief transport, volledig verzekerd!

Repareren, het opspannen van uw vloerkleed om het weer recht te maken, het herstel van doorgelopen kleuren of een speciale vlekbehandeling, duurt gewoonlijk enkele weken.