Perzisch tapijt reinigen

Perzisch tapijt reinigen; Perzisch tapijt schoonmaken; Perzisch tapijt stomen; Oosterse tapijtenVoor Perzisch tapijt reinigen bent u bij ons op het juiste adres. Dagelijks reinigen wij Oosterse tapijten in onze eigen werkplaats.

Aanbevolen door o.a. MARCJANSSEN zijn wij gespecialiseerd in het professioneel reinigen. Wij kunnen elk Perzisch tapijt schoonmaken. Maar er zijn ook soorten als Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain,  Kinast, van Besouw, Danskina, MID en de Millenerpoort die wij reinigen. Ook reinigen wij andere typen Oosterse tapijten. Voordat wij uw Perzisch tapijt stomen, wordt deze eerst mechanisch geklopt ter verwijdering van ingelopen zand en stof.

Perzisch tapijt reinigen; perzisch tapijt schoonmaken; Perzisch tapijt stomen; Oosterse tapijtenWanneer wij een Perzisch tapijt reinigen, gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Wij reinigen (bij voorkeur in de zomer met veel warm zonlicht) ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Eventuele nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken etc. zullen wij na volledige droging van uw vloerkleed of karpet uitvoeren.

Als u uw vloerkleed wilt laten reinigen kan het zijn dat uw kleed beschadigingen (slijtage) heeft opgelopen door het vele gebruik hiervan. Wij kunnen dit voor u repareren of zelfs volledig herstellen. Wij kunnen het vloerkleed weer recht maken door middel van opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren in een Perzisch tapijt is vaak mogelijk. Voor de uitvoering hiervan zijn wij echter wel afhankelijk van voldoende en langdurig zonlicht voor de juiste werking van de in te zetten middelen.

Wanneer wij Uw Perzisch tapijt stomen is deze, vanaf het moment van ophalen tot het bezorgen (dus ook tijdens de behandeling), volledig verzekerd. De opzichtclausule, gebruikelijk bij aansprakelijkheidsverzekeringen, is derhalve bij onze werkzaamheden niet van toepassing.

Voor efficiënte routes in het ophalen en retour bezorgen van Oosterse tapijten is telefonische bereikbaarheid een must. Een Perzisch tapijt schoonmaken duurt bij ons ongeveer een week. Bij specifieke vlekbehandeling is doorgaans wat meer tijd nodig.