Wollen kleed reinigen

Wollen kleed reinigen; wollen vloerkleed reinigenAanbevolen door o.a. MARCJANSSEN zijn wij gespecialiseerd in het professioneel wollen kleed reinigen.

Nagenoeg elk wollen vloerkleed kunnen wij reinigen, zoals handgeknoopt Perzisch tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, Carpet Sign, Van Besouw, Danskina, MID, de Millenerpoort etc. Ook een hoogpolig vloerkleed is te reinigen. Voorafgaand aan het reinigen wordt deze eerst mechanisch geklopt is onze klopmachine.

Als wij uw wollen kleed reinigen, gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Bijkomend voordeel: het doorlopen van kleuren wordt hiermee bestreden. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Een nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken etc. zullen wij eerst na volledige droging van uw kleed of karpet kunnen uitvoeren. De te gebruiken vloeistoffen voor deze vlekbehandeling zullen dan minder uitlopen naar het gebied buiten de te behandelen vlek.

Wilt u een handgeknoopt wollen vloerkleed reinigen, zoals bijv. een Berber tapijt, welke door gebruik is beschadigd, dan kunnen wij dit voor u laten repareren of zelfs volledig herstellen: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk. Dit tijdrovende karwei passen wij toe bij waardevolle kleden welke schade hebben opgelopen door toepassing van verkeerde middelen of langdurig nat zijn geweest.

Voor efficiënte routes, waarin wij files vermijden, in het ophalen en retour bezorgen van de vloerkleden is telefonische bereikbaarheid een must. Wij zullen u telefonisch benaderen wanneer wij de verwachte aankomsttijd kunnen doorgeven. Bij geen gehoor schuiven wij uw adres door totdat wij met u kunnen afspreken. Inclusief eventuele nabehandeling hebben we ongeveer een week nodig als wij Uw wollen vloerkleed reinigen. Natuurlijk zijn wij u graag behulpzaam bij verplaatsing van meubilair.