Vloerkleed reparatie

franje repareren kelimVloerkleed reparatie van bijvoorbeeld een Perzisch tapijt, welke door gebruik is beschadigd, kunnen wij zonder problemen voor u uitvoeren. Een perzisch tapijt repareren is wel een tijdrovend werk. Ook moet er duidelijkheid bestaan over wat u als klant mag verwachten. Nagenoeg alles is mogelijk bij tapijtreparatie. Het recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken.

Bij versleten Perzische tapijten is het ook mogelijk om het motief weer in te kleuren! Wij zullen dan eerst een proefstukje doen. Dit behandelde deel is weer verwijderbaar. Na uw akkoord zullen wij uw versleten karpet inkleuren met watervaste verf. U zult verbaasd zijn over dit resultaat! Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak uit te voeren. Hierbij is het echter wel noodzakelijk dat er gebruik gemaakt kan worden van intens en warm zonlicht. Uitvoering kan daarom het beste tijdens de zomermaanden plaatsvinden.vloerkleed reparatie; perzisch tapijt repareren; tapijt reparatie

Het perzisch tapijt repareren vindt pas plaats nadat wij u de mogelijkheden voor uw karpet hebben uitgelegd met prijsopgave. Uiteraard willen wij u hierbij eerlijk adviseren of een vloerkleed reparatie in de juiste verhouding staat tot de huidige waarde van uw tapijt. Voor Perzische tapijten ouder dan 100 jaar kunnen wij ook expertise inroepen uit het land van herkomst, mits u ons toestaat een en ander op foto vast te leggen.

Voor een efficiënte kledenroute bekijken we de actuele verkeerssituatie. Hiermee willen wij een bijdrage te leveren aan het verminderen van fileleed. Telefonische bereikbaarheid is een must. U wordt telefonisch benaderd wanneer wij de verwachte aankomsttijd weten. Als u niet te bereiken bent, wordt het retour bezorgen doorgeschoven.  Voor de grondige reiniging van uw vloerkleed hebben wij momenteel ca. 5 werkdagen nodig. Natuurlijk zijn wij u graag behulpzaam bij verplaatsing van meubilair. De benodigde tijd voor het vakkundig uitvoeren van een tapijt reparatie bedraagt al gauw enkele weken tot maanden.