Tapijt reinigen Truckmount

Tapijt reinigen TruckmountTapijt reinigen Truckmount wordt gezien als het meest krachtige systeem van tapijt reinigen. In de Verenigde Staten is het gebruikelijk om jaarlijks een bedrijf uit te nodigen om het tapijt te reinigen. In de meeste gevallen wordt dit met een Truckmount uitgevoerd. Sinds de jaren 80 vindt ook in Nederland reiniging met een dergelijke units plaats. Het is niet alleen de snelste manier van reinigen (tot ca. 150 m2/uur) maar ook de meest intensieve tapijtreiniging. Steeds meer bedrijven die zich bezighouden met tapijtonderhoud stappen over op het gebruik van een Truckmount.

De in de bestelbus ingebouwde unit wordt aangesloten op uw wateraansluiting voor wateraanvoer. De unit warmt het water op tot de ingestelde temperatuur. Het opgewarmde water wordt onder regelbare druk in het tapijt geïnjecteerd en tegelijkertijd weer krachtig afgezogen. Zowel kleine als grotere vuildeeltjes worden hierbij uit het tapijt gespoeld. Het is dan ook de methode van tapijtreiniging met het grootste transport van vuil door de grote hoeveelheid water die gebruikt wordt. Tapijt reinigen met Truckmount heeft praktisch altijd de voorkeur. Wij streven naar minimale milieubelasting door de andere factoren dan chemie binnen de Sinner-cirkel te optimaliseren. Toepassing van chemie wordt tot een absoluut minimum beperkt of zelfs helemaal overbodig!

Tapijt reinigen Truckmount: het professionele tapijt reinigen met het hoogste spoelvolume!

Voor deze zeer intensieve reinigingsmethode beschikken wij op dit moment over 3 krachtige units voor het grondig  reinigen van grote oppervlakken. Met deze Truckmount units kunnen probleemloos afstanden tot 150 meter overbrugd worden met acceptabele droogtijden. Dus ook in een project van grote afmeting, kan de manier van tapijt reinigen met Truckmount probleemloos worden toegepast. Per dag of nacht kunnen wij op één locatie tot ca. 4000 m2 tapijt reinigen.

Elke dag wordt deze manier van grondig reinigen door ons toegepast, mede op aanbeveling van vele tapijtfabrikanten.