Projecttapijt

Projecttapijt, welke goed wordt onderhouden, zorgt voor de juiste uitstraling van uw bedrijf. Als wij uw project tapijt reinigen, beïnvloed dit altijd positief de beleving van uw interieur op kantoor. Ook tapijttegels reinigen is voor ons geen enkel probleem.

Projecttapijt; project tapijt reinigen; tapijttegels reinigenHet reinigen van uw projecttapijt zorgt naast verwijdering van vuildeeltjes die slijtage veroorzaken (zand en zeer fijne steentjes), ook voor een schonere uitstraling. Uw medewerkers zullen ervaren dat het werkklimaat na de reiniging aanzienlijk aangenamer is. De reiniging van uw projecttapijt kan desgewenst na kantoortijd plaatsvinden. Bright & Clean kan, door inzet van de juiste apparatuur, reiniging van grote oppervlakken in korte tijd uitvoeren. De periode van overlast wordt zo tot een minimum beperkt.
Projecttapijt
Door verkregen vakkennis kan bij reinigen van het projecttapijt, mits niet naderhand zonder overleg met de fabrikant is voorzien van een beschermlaag, schitterend resultaat behaald worden. Het poolmateriaal bepaalt de methode van tapijt reinigen. Alle fasen in optimaal tapijt onderhoud: borstelend stofzuigen, vlekbehandeling, tussenbeurt, eindbeurt, kunnen we voor u invullen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een anti-huisstofmijt behandeling uit te voeren. Op de pagina systemen van tapijt reinigen staat meer informatie over alle reinigingsmethoden.

Voor vlekbehandeling (koffievlekken, theevlekken, rode wijnvlekken), voor onze vaste klanten vaak kostenloos, maken we gebruik van die middelen, die adviserend of dwingend zijn voorgeschreven door fabrikanten van tapijt – en meubelstoffen. Deze middelen staan onder controle van het Textiles & Flooring Institute GmbH (T.F.I.) te Aachen. Bij complexe zaken kunnen wij ook aanvullende kennis in huis halen. Voor een tussenbeurt kunnen we, indien het poolmateriaal en structuur van het tapijt dit toelaat, het bonnetsysteem, ook wel koolzuur methode genoemd, of het poedersysteem (host) toepassen.

Is de eindbeurt gewenst, dan worden veelal onze Truckmounts ingezet. Bij toepassing van 3 van dergelijke units is een grondige reiniging van 500 a 600 m2 per uur haalbaar. Deze meest intensieve vorm van project tapijt reinigen boekt niet alleen optisch maar ook feitelijk èn aantoonbaar de beste resultaten. U kunt een gratis onderhoudsadvies aanvragen op de website van James voor uw projecttapijt.