Luchtontvochtiger

Bouwdroger huren; waterschadeBouwdroger huren? Wij beschikken over de juiste luchtontvochtiger om uw woning, vakantiehuis of bijvoorbeeld camper snel en effectief te ontvochtigen. Doel is het bestrijden van de vaak ernstige gevolgen van waterschade. Na meting maken wij een plan van aanpak om het betreffende object met luchtontvochtigers van overtollig vocht te ontdoen.

Het ontvochtigen van een kantoorruimte na bijvoorbeeld wateroverlast vergt een andere aanpak dan bijvoorbeeld het ontvochtigen van een kelder. Daarnaast speelt mee dat bepaalde materialen niet te snel mogen ontvochtigen i.v.m. uitzetting of krimp. Voor met name het binnenklimaat kan een luchtontvochtiger van wezenlijk belang zijn. Indien er sprake is van waterschade, waarbij eerst waterafzuiging moet plaatsvinden, is snelle plaatsing van een luchtontvochtiger – eventueel gecombineerd met ontgeuring – belangrijk.

luchtontvochtigerWilt u een bouwdroger huren, dan is tijdig bellen noodzakelijk, immers wie het eerst komt, het eerst maalt. Bij noodweer zijn vaak meerdere mensen gedupeerd door wateroverlast. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van de juiste apparatuur te voorzien, al dan niet gecombineerd met 1 of enkele windmachines.

Ook zijn er wel eens omstandigheden, waarbij een bouwdroger huren wenselijk is. Schroom niet om te bellen naar de beschikbaarheid. Meestal zijn er nog enkele bouwdrogers in ons magazijn op voorraad. Desgewenst brengen wij deze naar locatie. Bij een versnelde droging kunnen de eventuele vervolg werkzaamheden sneller worden afgerond. De te realiseren tijdwinst weegt vaak zwaarder dan de kosten van het huren van een bouwdroger. Onze bouwdrogers werken op 230V.

Bedenk dat een niet tijdige oplossing van een vocht problematiek kan leiden tot een ongezonde situatie voor mens en dier. Schimmelvorming ligt op de loer. Bestrijding hiervan is echter ook mogelijk, maar is ook weer wat gecompliceerder.