Linoleum reinigen

linoleum reinigen; linoleum schoonmaken; linoleum onderhoud; linoleum vloer in de was zetten; waslaag verwijderenLinoleum reinigen is van wezenlijk belang bij vloeren met zware belasting. Vaak denkt men dat een linoleum vloer in de was zetten een eenvoudige klus is. Bij het linoleum schoonmaken hebben wij zorg voor het milieu en gebruiken de nieuwste technieken. De waslaag verwijderen wij veelal met een speciale pad met water. Na het schoonmaken gebruiken wij producten van het gerenommeerde merk Militex voor het aanbrengen van de beschermende waslagen. Intensief belopen ruimtes verdienen een optimaal programma voor wat betreft het totale linoleum onderhoud.

Linoleum schoonmaken:  eerst grondig strippen ofwel de waslaag verwijderen. Dit is het meest belangrijke onderdeel van linoleum schoonmaken. Wanneer uw vloer niet op de juiste manier gereinigd wordt, is er geen optimaal eindresultaat mogelijk. Wij maken hierbij gebruik van een nieuw systeem om het verbruik van schadelijke stoffen aanzienlijk te reduceren. Bijkomend voordeel is een sterk vertraagde aanvuiling van de hiermee behandelde linoleum vloeren.

linoleum schoonmakenNaast het linoleum reinigen verzorgen wij uiteraard ook het beschermen van linoleum vloeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van harde polymeer, wat een goede bescherming biedt voor uw vloer. Het is ook mogelijk om tussentijds linoleum onderhoud (sprayen of opwrijven of opblokken) uit te voeren. Bij het linoleum reinigen dient de eventuele vloerverwarming reeds enkele dagen tevoren volledig uitgeschakeld te zijn. Dit om te snelle droging te voorkomen. Met behulp van een hoogtoerige eenschijfmachine met juiste pad kan de hardheid van de nieuwe waslaag nog worden verbeterd.

Laat ons uw linoleum vloer in de was zetten. Wij zullen dit graag afstemmen op uw wensen. Wij houden geheel rekening met alle bijkomende factoren zoals budget en tijden van mogelijke uitvoering. Dankzij het uitgebreide machinepark is het voor ons – afhankelijk van de omstandigheden – mogelijk om in korte tijd grote oppervlakten te behandelen.

Zie hier het proces :