Hoogpolig vloerkleed reinigen

Hoogpolig vloerkleed reinigen; hoogpolig vloerkleed schoonmakenHoogpolig vloerkleed reinigen door de specialisten van Bright & Clean B.V. Aanbevolen door o.a. MARCJANSSEN de professional die het hoogpolig vloerkleed schoonmaken tot kunst verheft.
Nagenoeg elk hoogpolig kleed of karpet kunnen wij reinigen, maar ook handgeknoopt Oosters tapijt, Berber, Nepal, Gabeh, Kelim, Nain, als ook Kinast, Carpet Sign, Van Besouw, Danskina, MID, de Millenerpoort etc.  Voordat wij Uw hoogpolig vloerkleed schoonmaken, wordt deze eerst mechanisch geklopt in onze klopmachine. Veel binnengelopen zand en los vuil wordt hiermee al verwijderd.

Bij het reiniging van kleden van wollen kwaliteit gebruiken wij een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen. Het natuurlijke vetgehalte van de wol wordt niet aangetast. Wij reinigen ook zijden vloerkleden of een kleed waarin zijde is verwerkt. Eventuele nabehandeling van koffievlekken, wijnvlekken, theevlekken etc. zullen wij eerst na volledige droging van uw hoogpolig tapijt kunnen uitvoeren. De te gebruiken vloeistoffen voor deze vlekbehandeling zullen dan minder uitlopen naar het gebied buiten de te behandelen vlek.

Wanneer wij Uw hoogpolig vloerkleed reinigen, zoals bijv. een Perzisch tapijt, welke door gebruik is beschadigd, dan kunnen wij dit voor u laten repareren of zelfs volledig herstellen: recht maken middels opspannen, opnieuw inknopen, opnieuw randen omwollen, kopse kanten festonneren, hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken. Ook herstel van doorgelopen kleuren is vaak mogelijk.

Voor efficiënte routes, waarin wij files vermijden, in het ophalen en retour bezorgen van de vloerkleden is telefonische bereikbaarheid een must. Wij zullen u telefonisch benaderen wanneer wij de verwachte aankomsttijd kunnen doorgeven. Bij geen gehoor schuiven wij uw adres door totdat wij met u kunnen afspreken. Op dit moment hebben wij inclusief nabehandeling ongeveer een week nodig wanneer wij Uw hoogpolig vloerkleed schoonmaken. Natuurlijk zijn wij graag behulpzaam bij verplaatsing van meubilair wanneer Uw kleed wordt opgehaald en retour bezorgd.