Geur verwijderen

geur verwijderen; ontgeuren; stankoverlast; nare luchtjes; desinfectieGeur verwijderen kunt u overwegen indien u zich stoort aan nare luchtjes. Na verloop van tijd kunnen uw meubelen onfris gaan ruiken. Het lijkt dan wel of de geuren door de stof zijn opgenomen, want zelfs na reiniging blijft deze lucht hangen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van nare luchtjes uit uw huis of auto. Ook bestrijden wij stankoverlast uit bijv. tapijt, meubels en kleden. Deze materialen worden op vakkundige manier gereinigd en daarna, middels vloeistoffen of speciale apparatuur voor stank verwijdering, ontdaan van stank. Er zijn goede resultaten behaald met het ontgeuren van kleden. Vaak waren deze aangetast door urine van huisdieren of hadden lichte vochtschade opgelopen.

geur verwijderen; ontgeuren; stankoverlast; nare luchtjes; desinfectie

Als er sprake is geweest van waterschade, waarbij uw vaste vloerbedekking of kleed vochtig is geworden, dan zal deze binnen een dag sterk gaan ruiken. Snel handelen om het in gang gezette rottingsproces stop te zetten met ozon. Op verzoek komen wij snel in actie om uw tapijt te reinigen en te desinfecteren, dan wel uw kleed ophalen voor reiniging en ontgeuren. Wij zullen uw kleed dan in onze werkplaats behandelen. Wij zetten alles op alles om de waarde van uw kleed te behouden. Ook uit uw woning, boot of auto kunnen wij stank bestrijden met zeer flexibele, handelbare reinigingsapparaten en machines. Nicotine of andere geuren kunnen wij ook uit uw auto verwijderen.

Ten behoeve van het ontgeuren zijn meerdere technieken toe te passen. Soms is een combinatie nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Bedenk echter ook dat volledig geur verwijderen niet altijd mogelijk is. We doen echter onze uiterste best om de stankoverlast tot een minimum te beperken.

Bijkomend voordeel bij ontgeuren met ozon is desinfectie. De hierboven afgebeelde Supercracker is in staat om de materialen in grote ruimtes te desinfecteren, waarbij tegen het einde van het proces de ozon weer wordt geregenereerd tot zuurstof. Tijdens de desinfectie behandeling moet de ruimte volledig zijn afgesloten voor mensen en dieren.