Bankstel reinigen

Bankstel reinigen krijgt veelal nog te weinig aandacht in veel Nederlandse huishoudens. Naast professioneel vloeronderhoud kunnen wij ook uw meubels intensief reinigen. Niet alleen stoffen bankstellen en fauteuils kunnen wij reinigen, maar ook een bureaustoel schoonmaken is voor ons geen enkel probleem. Bijkomend voordeel is dat aanwezigheid van eventuele huismijt wordt bestreden.

Bankstellen en meubels reinigen wij veelal ter plaatse. Hierbij gebruiken wij de sproei-extractie methode. Door middel van warm water gebruiken wij een meubel mondstuk voor deze reiniging. Hierbij injecteren wij het water in de stof en wordt het tegelijkertijd afgezogen. Deze uiterst effectieve manier van een bank schoonmaken zorgt dat er geen grote hoeveelheden chemicali├źn toegepast hoeven te worden. Voordeel hiervan is dat er geen sprake is van versnelde aanvuiling.

Een anti allergeen behandeling na meubel reinigen is op verzoek mogelijk. Beschermlagen worden niet standaard aangebracht. Groot nadeel hiervan is dat een volgende meubelreiniging een beduidend minder eindresultaat zal opleveren. Daarnaast kan een dergelijke laag ervoor zorgen dat nieuwe vervuiling niet langer wegblijft, maar juist sneller aangetrokken wordt. Vaak vindt een meubelreiniging plaats op aanbeveling van bekende stoffenfabrikanten zoals bijvoorbeeld De Ploeg.

Eventuele nabehandeling van vlekken vinden wij vanzelfsprekend. Een voorbeeld is de blauwe waas, veroorzaakt door spijkerbroeken. Vlekbehandeling, ook voor koffievlekken, theevlekken, rode wijn, na de meubelreiniging zien wij als service, behorend bij het meubel reinigen. Indien het schoonmaken van de bank in de ochtend wordt uitgevoerd, is deze vaak weer ’s avonds te gebruiken. Toch is de droogtijd afhankelijk van de ventilatie en weersomstandigheden.

Het periodiek bankstel reinigen draagt bij aan een betere woon- of werkomgeving! Immers, schoon meubilair oogt toch veel fraaier? Sommige stoffen zijn echter niet geschikt voor reinigen middels deze methode. Vaak zijn deze stoffen middel rits en klittenband afneembaar. In veel gevallen is dan aan de binnenzijde een label bevestigd met het onderhoudsvoorschrift erin aangebracht. Voor een grondige meubelreiniging staat Bright & Clean voor u klaar.